Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nerobambina

Łaczy nas tylko seks, a ja chce czegos wiecej !

Polecane posty

Witam, moj problem polega na tym, ze mam kolege ktorego poznalam kilka lat temu. Nasza znajomosc wlasciwie od poczatku opierala sie na seksie. Sporadycznie spotykalismy sie w gronie wpolnych znajomych. Na dzien dzisiejszy z tamtych osob mam kontakt tylko z nim, w miedzyczasie kazde z nas mialo jakis partnerow. Ostatnimi czasy jednak jestesmy sami, a nasze spotkania seksualne wrocily. Jest jednak pewnien problem, bo ja sie chyba w nim zakochalam... Nie wiem co mam zrobic. Boje sie mu o tym powiedziec, choc z drugiej strony pragne by laczylo nas cos wiecej niz sporadyczne spotkania. Pomozcie ;(

Tak, ale co powinnam zrobic w takiej sytuacji? Powiedziec mu? Zaelzy mi na nim, nie dam rady spotykac sie z nim tylko dla seksu (choc bardzo to lubie) , bo za kazdym razem bede oczekiwala czegos wiecej ;(

nie wiem czy wasz związek by przetrwał próbe czasu nawet gdybyście byli razem ale z drugiej strony dlaczego nie ? Jeśli masz potrzebe to powiedz mu o tym w jakiś łagodny sposób, nie bądź bardzo wylewna bo kolo może poczuć się za luźno i mu jeszcze odbije. Daj mu jakoś do zrozumienia że chciała byś coś więcej z nim. No i powodzenia :)

Gość gość
dla niego jesteś tylko koleżanką do seksu i tyle zresztą do niczego więcej się nie nadajesz!

Gość MiP
Bardzo dobry materiał na partnera. Pomimo , że każde z Was kogoś miało to wracacie do siebie. Związek oparty na seksie to bardzo dobry związek.

Gość gość
MiP dziś Chłop nie ma nikogo to wraca do tej co daje bez związku proste Autorka jest puszczalska a z puszczalskich korzysta się jak jest posucha

A czy on ci daje jakieś sygnały, że jesteś dla niego kimś więcej? Wiesz, przyzwyczaiłaś go do sexu bez zobowiązań więc nie licz na wiele. Pewnie, gdyby chciał mieć dziewczynę, to by się z Tobą związał, a najwyraźniej dobrze mu tak, jak jest obecnie.

Gość gość
koleś ma fajnie a ty jesteś tępa dzida :D