Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EGZAMINY ZAWODOWE

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, zbliżają się egzaminy zawodowe, ja osobiście zdaję w czwartek, chciałabym poznać wasze odczucia, czy uważacie, że było łatwo czy raczej należy to do gorszych wspomnień? Zdaję na Asystenta osoby niepełnosprawnej, może ktoś z Was już zdawał na ten kierunek? Pozdrawiam

Gość gość
Zdawalam na Technika Żywienia i gosp. domowego w 2013, było bardzo łatwo, nie miałam żadnych obaw.

Gość gość
to zazdroszczę, niestety nasza grupa nie została tak przygotowana i nikt nic nie wie;/

Gość gość
nie ma się czego bać, ja osobiście się stresowałam przy drugim egzaminie bo miał być pisemny a pod sam koniec semestru okazało się że jednak będzie praktyczny ale większość dała radę w tym ja:) jednak były to inne kierunki niż twój. strach ma wielkie oczy. powodzenia:)

Gość tabaluga85
Ja zdaję dopiero za rok, ale już teraz pobieram i rozwiązuję testy z nowo powstałej stronki http://darmowe.egzaminy-klucze.pl/ Są tam egzaminy z wszystkich przedmiotów z poprzednich lat więc myślę, że warto, tym bardziej, że można je pobrać zupełnie za darmo :)

Gość Anna

Hej czy jest tutaj ktoś, kto zdaje teraz egzamin na asystenta? Styczeń-luty 2019.