Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak macie urządzone sypialnie? :)

Polecane posty

Gość gość

Szukam inspiracji, a nic ciekawego w internecie nie widzę... ;)

Gość zuzolinka89
My mamy wersalkę i ałą komodę. Nie skupialiśmy się za bardzo na urządzaniu sypialni bo finanse nie pozwalały na to. Teraz w końcu możemy się za nią wziąć i chcemy kupić nowe meble. Widziałam ostatnio łóżka brzozowe na http://www.meblebrzozowe.pl/ i chyba się na takie zdecydujemy - wyglądają obłędnie :) Poza tym komoda i szafa z brzozy w białym kolorze. Myślę, że efekt będzie zadowalający.

Gość gość
spieprzaj

Gość gość
Ja mam sypialnię z garderobą ok 25 metrów kwadratowych. Mam łóżko małżeńskie w kolorze białym z ikei, 2 szafki nocne. biokominek w zabudowie, a nad nim wielki płaski telewizor. I tyle -a jeszcze dużo poduszek i mięciutkie chodniczki

Gość Renata 9B
Ja urządziłam sobie sypialnie kupując cały zestaw mebli w sklepie meble-bogart.pl, komplet nazywa się Harmony H, i jest piękny. Polecam wszystkim poszukującym białych mebli.

Gość gość
Ja urzadzilam sypialnie w stylu retro. Drewniane małżeńskie łóżko, dwie szafki nocne, naprzeciwko drewniana szafa od ściany do ściany, przy drzwiach komoda z szufladami na bieliznę plus lustro nad nią. Wszystko w ciemnym drewnie, ciemne panele, ściany w kolorze imbirowym natomiast ściana za łóżkiem w kolorze czerwonym z podwieszanhm sufitem z którego zwisają lampki. Teraz jednak wiem że ten styl jest za ciężki jak na sypialnie i ciężko w niej wypocząć, wielka szafa naprzeciwko łóżka odbija czerwień przez co jest jej więcej a ten kolor jednak pobudza. W przyszłe lato będzie remont i planuje zrobić sypialnie w biało seledynowych kolorach:)

Gość gość
my mamy biala sypialnie z bialymi meblami. tylko lozko jest czarne ze stalowa rama wolnostojące. poza tym szafa biurko/toaletka komoda regal/biblioteczka biale z ikei. szare panele, biale dywaniki przy łóżku z obu stron. jest bardzo przytulnie :)

Gość kasia_111
Mamy niewielką sypialnię, ale dobrze przemyślaną. Mieści się tam nam się łóżko, niewielka szafka nocna http://www.topeshop.pl/pl/c/SZAFKI-NOCNE-PARI/43 i duża szafa. Zrobiliśmy szafę na wymiar, dzięki czemu przestrzeń jest dobrze wykorzystana aż po sam sufit i co najważniejsze, wszystko nam się tam mieści a mieszkanie nie jest zagracone.