Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlanMonik

Serwis laptopów Warszawa

Polecane posty

Gość soniaaa81
Najlepiej skorzystać z profesjonalnych serwisów, które znają się na tym co robią i oferują realną pomoc. Tutaj http://mtechs.pl/naprawa-laptopow-dell/ macie namiar na miejsce, w którym można naprawić laptopy Dell, ale nie tylko. Warto się do nich zwrócić po pomoc.

Gość gość
W Pruszkowie polecam dobry punkt napraw u www.helkom.com.pl. Naprawili mi uszkodzony laptop w dobrej cenie i wszystko działa jak należy. Nie musiałam długo czekać, a to dodatkowy atut.

Gość renata119
Ja swojego laptopa oddawałam zawsze do http://mmc-electronics.pl/ co prawda są z Lublina skąd pochodzę, ale oddawałam maca do dwóch serwisów w Warszawie i nie potrafili go tam naprawić.

Gość monikazelwska88

Ja jestem z Warszawy i jeżeli chodzi o dobry serwis komputerowy, to polecam zerknąć na Comstar. comstar.pl Jak tylko mam jakikolwiek problem z laptopem oddaję go tylko i wyłącznie do nich. Naprawiają zawsze szybko, a co najważniejsze - skutecznie. Zdecydowanie polecam

Gość Marcin

Dobry przegląd i naprawa laptopów tylko w Informatronik, bardzo dobra firma, mogę polecić, nie znam sie na sprzęcie zbyt dobrze, zawszę wolę oddać laptopa w profesjonalne ręce, bo jest mi on bardzo potrzebny i wzsystko musi dobrze działac caly czas, wiec co jakis czas oddaje na przegląd jak cos nie tak to naprawiają , naprawdę mogę polecić 🙂 

Gość Olek

A jak z czasem oczekiwania na wykonanie usługi w tym Informatronik? Bo zdarzyło mi się korzystać z firm, gdzie miesiąc nie miałem laptopa.. Szukam dobrej naprawy. 

Gość Olek

A jak z czasem oczekiwania na wykonanie usługi w tym Informatronik? Bo zdarzyło mi się korzystać z firm, gdzie miesiąc nie miałem laptopa.. Szukam dobrej naprawy. 

Gość Olek

Gość Olek

Gość Marcin

Długo czekać nie trzeba 😉 W Informatroniku działają sprawnie i solidnie

Lubię korzystać z serwisu komputerowego LKV VR na Żoliborzu przy Jelinka, na prawdę fajny młody zespół, szybko realizują naprawy