Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzam się

Polecane posty

Gość gość

Odchudzałam się już z tysiąc razy. Nic nie schudłam bo podjadałam. Nie wiem czy to jest dobry pomysł, żeby iść do dietetyka? Mogę wykupić dietę, której mam się ściśle trzymać. Będę mieć wszystko rozpisane co mam jeść. Najważniejsze, że co miesiąc mnie zważy, zmierzy poziom tkanki tłuszczowe, co jest dla mnie bardzo motywujące. Jednak taka dieta kosztuje miesięcznie 100zł a u mnie ostatnio średnio z kasą. Sama nie wiem. Na pewno jak pójdę do dietetyka będę bardziej zmotywowana niż jak odchudzam się na własną rękę, ale muszę jednak za to wtedy zapłacić. Z drugiej strony zależy mi, żeby w końcu schudnąć i dobrze wyglądać, czuć się dobrze we własnym ciele. To ostatni moment, bo już we wrześniu mam ważną imprezę, na której będę źle się czuć gruba. Sama raczej się nie zmotywuję i nie schudnę niestety. A tak to jestem pod okiem dietetyka. Co myślicie?

Gość gość
pokaż swoją sylwetkę w bikini to ci wskażemy ile musisz schudnąc

Gość akimke
rano grejpfruta i owsianke, zrezygnuj z chleba tylko razowy, obiady normalne, kolacje salatki.

Gość gość
Dobry żytni chleb z prawidziwej piekarni jak Mega&Dolce to podstawa. Ciemny chleb ma duzo błonnika, ale też jest bardziej sycący i pozwala na dłuzej zapomnieć o głodzie. I zniwelować trochę podjadanie.

Gość gość
Muszę powiedzieć, że dziwią mnie te wypowiedzi. Ja odchudzam się od stycznia, zupełnie na własną rękę i raczej mało profesjonalnie, a jednak schodłam ok. 8 kilo. Może nie jest to super wynik, może mogłabym schudnąć więcej i zdrowiej z dietetykiem, ale zupełnie nie rozumiem, jak mialabym przytyć jedząc mniej i zdrowiej, nawet jeśli czasem podjadam. Myślę, że pieniądze, zwłaszcza jeśli z nimi krucho, lepiej przeznacz na badania hormonalne, bo tu może tkwić problem.

czasem może się wydawać że jesz zdrowiej i nie zjedzenia kolacji czy śniadania wcale nie odchudza... każdy musi trafić na swoją dietkę ja na swoją trafiłam dopiero tydzień temu!