Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cwiczenia na biust

Polecane posty

Gość gość

jakie cwiczenia ujderniające biust wykonujecie ? i jak dbacie o swoje piersi (masaze, kremy) ? ;)

Gość gość598
ja żadnych bo i tak nikt mnie tam nie ogląda :( nic nie ma sensu a już szczególnie jakieś ćwiczenia :(

Gość gość
gosc598 no popatrz, a dla mnie wlasnie wszystko zaczelo miec sens.. a cwiczyc dla kogos to glupota ;) ja chce robic to dla siebie ;)

Gość gość
takie pseudo pompki przy ścianie wiem, że sie robi ale ja robię po prostu kobiece pompki (na normalne póki co jestem za słaba) i hantelką też sobie macham

Gość gość598
gość dziś no to fajnie że chociaż ktoś widzi jakiś sens i w takim razie życzę dobrych rezultatów twoich ćwiczeń

Gość gość
gosc598 kilka dni temu liczyłam tabletki i nic z tego nie wyszlo.. u Ciebie tez sie ułoży :) gość dziś a jakies kremy stosujesz ? mozesz cos powiedziec o efektach ? bo w sumie zalezy mi na ujedrnieniu biustu i uniesieniu bez wpływu na ramiona bo mam szczupłe..

Gość gość
Kremow nie stosuje Hmm, wydaje mi się, że trochę się bardziej sterczace zrobiły, ale to może być złudzenie bo drobna jestem i mam raczej małe. A fot nie robiłam. Ćwicze ot tak po prostu od paru tygodni, dla wzmocnienia mięśni - przypakować nie jest tak prosto wcale, więc tym nie ma co się martwić. Na tyłku mam o wiele większe efekty widoczne gołym okiem

Gość Kachasztangistka1994
Ćwiczę na ze sztanga. 120 kg na rozgrzewkę. Klatę mam a'la pudzian.

Gość gość
gość dziś chodzi mi o to, ze do ramion mam pewne predyspozycje bo mama cwiczyła i nawet bez intensywnych cwiczen mam szczupłe ramiona aczkolwiek wygladaja jakbym cos z nimi robila...