Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada sie do niego odezwac?

Polecane posty

Gość gość

Cztery lata temu bylam na kilku miesiecznym kontrakcie i poznalam tam bardzo fajnego mezczyzne. Zaprzyjaznilismy sie, i myslalam, ze cos z tego bedzie, ale on wyznal mi, ze jest gejem. Pozniej musialam stamtad wyjechac, i od tamtego momentu naszych "zwierzen" pod koniec mojego pobytu nie mielismy ze soba kontaktu. Teraz z perspektywy czas zaluje, ze wyznalam mu uczucia i w ten sposob w pewnym sensie przekreslilam przyjazn, poniewaz tesknie za nim jako czlowiekiem, i chcialabym ponownie odnowic kontakt, ale nie wiem, czy pasuje. Minelo juz ponad 4 lata. Jak myslicie?

Gość gość
sprobowac mozna

Gość gość
To nie jest tak, ze po 4 latach sobie przypomnialam. Od momentu mojego wyjazdu z tamtego miejsca mieszkmy w innych czesciach swiata, i tak po prostu wyszlo. Czasami o tym myslalam, ale kontakt nie wydawal m sie a miejscu, ale teraz sobie mysle, ze dlaczego nie. Z drugiej strony jednak wydaje mi sie, ze jezeli on chcialby podtrzymwac przyjazn, to bardziej jemu wypada pierwszemu sie odezwac (poniewaz ja wtedy mialam ostatnie slowo).

Gość gość
Bez sensu. Zakochasz sie w geju i dopiero sobie nagrabisz. Rozum nie podpowiada Ci ostrożności?

Gość gość
I co ci odpisała??????

Gość gość
Mozna sprobowac sie odezwac, ale nie wiadomo jak wyjdzie. Trzeba sie z tym liczyc...

Gość gość
Pomyslalam, ze jezeli mi nie odpisze, to bedzie mi przykro, wiec the show must go on, ale z drugiej strony, czy naprawde nie wypada sprobowac?

Gość gość
Pisz, co Ci tam, raczej Cie nie przeleci, ale moze wylize chociaz.

Gość gość
Alez rada.