Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magia to nie czary tylko fizyka?

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie myślę że niektórzy z nas mówią że wiara i modlitwa niezależnie od wyznania to zabobony Z drugiej strony myśląc każda nasza myśl to impuls elektryczny zatem fizyka. Czy w takim razie ta cała energia -czyli fizyka którą emanujemy modląc się w dobrej intencji to zabobony czy fizyka?

Gość gośćautorr
Mówi się że nad kościołami w czasie modlitwy jest niewidoczna aura w postaci białej mgiełki-czyli zbiorowa energia-zatem fizyka czy zabobony?

Gość gość
No bo jeśli jakieś tam cząsteczki krążą i mają decyzyjny wpływ na coś od czego coś tam jest zależne to gdzie tu czary i magia? To jakiś logiczny dział nauki którego nie ogarniamy bo ktoś (?) sobie tego nie życzy. Widzę w tym ogromny potencjał dlatego wydaje mi się że ameryki nie odkryłam a wychylając się poza szereg mogę jedynie polec za sprawą powyższego.

Gość gość
Metafizyka

Gość gość
Może i metafizyka Ale co to jest ta meta? Meta to mi się kojarzy z końcem wyścigu!

Gość gość
Może i metafizyka Ale co to jest ta meta? Meta to mi się kojarzy z końcem wyścigu!

Gość gość
Właśnie przed chwilą oglądałam dokument o telepatii ,wiele rzeczy jest potwierdzonych naukowo ,ale nigdy oficjalnie nam tego nie potwierdza :( gdyby to była fantazja to tymi sprawami nie interesowało by się CIA czy inne służby

Gość gość
mysl to nie impuls elektryczny, podobnie jak w radioodbiorniku głos spikera nie jest impulsem elektrycznym.