Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośhuv

On nie chce slubu

Polecane posty

Gość gośhuv

Jesteśmy ze sobą 6 lat. Zawsze myślałam że jesteśmy swoimi drugimi połówkami. Mieszkamy razem, nie jesteśmy biedni, zarówno on jak i ja mamy juz pieniądze odłożone teoretycznie na slub. Mamy dziecko. Oświadczył się 2 lata temu ale o ślubie nie chce słyszeć. Ja nie chce nawet myśleć o życiu na kocia łapę. Jestem wierząca, praktykująca i nie wyobrażam sobie dłużej tak zyc. Kocham go. Co powinnam zrobić? Prawdopodobnie wezmę dziecko i się wyprowadze. Czy ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
Moj facet też ma w nosie slub

Gość gość
ha ha ha ha ha ha wierząca i praktykująca i tyłek wystawiała i bachora panną sobie dała zrobic i jeszcze siedzi i sprzątaczkę mu robi ha ha ha ha ha

Gość gość
taaaa ja nie wiem jak mozna byc taka hipokrytka!!!masakra.smiesz sie tytulowac wierzaca i praktykujaca. dziewczyno wstydu za grosz nie masz.

Gość gość
wierząca i praktykująca?? kpisz? Jak ja nienawidzę tego polskiego pseudokatolicyzmu :(

Gość gość
wierzaca a masz dziecko bez slubu? co za falszywa zdzira

Gość gość
Każdy chyba ma w głowie zakodowane że po ślubie wszystkie się zmienia, a nie każdy chce tych zmian. Albo może się boi. To jak strach przed przejściem na emeryturę mówić pół żartobliwie.

Gość gość
Ja to miałam odwrotnie. Lat 35 i 37. Znamy się 10 lat. Dziecko ma 4 lata. Ten nagle wyskoczył ze ślubem. Kościelnym, a jakże. I weselem na 80 osób - bo trzeba, bo co ludzie powiedzą. I poprawinami. Powiedziałam NIE. Ślub ok, ale cywilny. Tylko najbliżsi, później jakiś obiad w restauracji. Nie będę robić szopki, biegać na nauki przedmałżeńskie, ubierać białej sukni, odwalać histerii z błogosławieństwem udzielonym przez rodziców, może jeszcze mam się z domu wyprowadzić na ostatnią noc przed ślubem? Obraził się. Katolik, praktykujący i nagle po 10 latach stwierdził, że nam nie po drodze. Uwielbiam taką katolicką hipokryzję...

Gość gość
a mój obecny narzeczony ma dziecko i do ślubu właśnie taka jak Ty go zmusiła, najpierw go wrobiła )niby brala tabletki, a potem dzieciak) i tak zmarnował 6 lat zycia.. jak tego słuchałam to sie zastanawiam co za kobiety żyja na tym swiecie, błagacie o slub, zmuszacie bo "źle" wygląda życie na kocią łape ?