Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaidioty

Mój mąż jest debilem

Polecane posty

Gość żonaidioty

Wkurzyłam się jak nie wiem. Od dwóch miesięcy mieliśmy młyn w pracy, musiałam robić nadgodziny od 14 do 24, zresztą nieważne. On pracuje od 6 do 14, więc oprócz weekendów praktycznie się mijaliśmy. Ja wstawałam rano, robiłam nam obiad, bo brałam też sobie do pracy, on wracał, ogarniał mieszkanie, a jak ja wracałam to już spał. A dzisiaj się dowiaduje, że ten debil całe dwa miesiące praktycznie codziennie wywalał mój obiad, bo łaził do rodziców i tam jadł, a potem nie wiedział co zrobić z tym co jest w domu, więc żeby nie było mi przykro udawał, że je. A wszystko lądowało w koszu. Nie mam pretensji, że do nich chodził i tak nie było mnie w domu, ale do k***y nędzy mógł mi powiedzieć, że będzie u nich jadł to gotowałabym tylko dla siebie, a nie też dla tego debila, żeby wywalił do kosza. Nie rozumiem jak można tak marnować jedzenie i pieniądze, normalnie mam ochotę go czymś walnąć :/

Gość gość
Faktycznie kretyn. Mógł to chociaż zamrozić :o

Gość gość
walnij ;) i przez miesiąc w rewanżu niech on gotuje może mu wybaczysz albo i nie niech wie 😤 pozdr 🌻

Gość żonaidioty
Mógł zostawić, zabrałabym na drugi dzień do pracy ;/ Debil, po prostu debil, nie mam do niego siły! ;/

Gość gość
..hehe już nie raz się spotkałam z podobnym wzorem zachowania u mojego męża..faceci już tak mają, tak działa ich psychika..najpierw robią, później myślą :) jak już zrobią cos głupiego to zamiast się otrząsnąć i przestać brną w to i grają głupa..żebyś Ty nie była zła, bo wydaje im się, że się nie dowiesz..i tu się mylą! Dowiesz się prędzej czy później, a im później tym bardziej wściekła jesteś. Rozumiem Cię, ale nic nie poradzisz, oni tak już mają

Gość żonaidioty
Weź ale ja nie rozumiem, jak on na to w ogóle wpadł ;/ Co mu do durnego łba strzeliło to nie wiem. Dwa miesiące obiadów w koszu, no zabić to za mało.