Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam mnostwo przyjaciol a brak faceta

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczor. Od dluzszego czasu staram sie pracowac nad swoim rozwoje duchowym, ale co zauwazylam; bardzo szybko nawiazuje kontkaty, z kobietami zawieram latwo przyjaznie, mam duzo znajomych, teoretycznie nie powinnam czuc sie samotnie, a jednak nie moge nawiazac zadnej glebszej relacji z mezczyzna. Rozwijam swoje pasje, dzialam, pracuje itd.,wiec zajecia mam, ale jednak czuje sie samotna czasami. Mysle, ze problem stanowi przede wszystkim moj charakter, osobowosc, poniewaz czesto mezczyzni zagaduja do mnie, jednak szybko kontakt sie urywa. Pytanie wiec: jakie cechy odrzucaja mezczyzn? z takich oczywistych, ktore moge u siebie wyeliminowac to na pewno nie jest to wulgarne zachowanie, przesadna niesmialosc lub zbytnia otwartosc, czy tez traktowanie innych z gory. Prosze o pomoc, moze jakies sugestie.

Gość gość
Pogadaj o tym z przyjaciółmi :) W końcu cię znają i pewnie mają okazję widzieć jak kogoś poznajesz. Poza tym, moim zdaniem ktoś, kto wygląda co najmniej normalnie i ma dużą siatkę znajomości jak ty w najbliższym czasie znajdzie kogoś dla siebie, także nie ma co rozpaczać, że czymś odstraszasz, bo może to też kwestia pojawienia się kogoś o odpowiednim zestawie genów ;)

Gość gość
Może za bardzo chcesz, a oni to wyczuwają i zwiewają. Może ich osaczasz, a może przeciwnie - za mało czasu im poświęcasz? Trudno cokolwiek powiedzieć.

Gość gość
Wlasnie calkiem mozliwe, ze faceci postrzegaja mnie jako 'za bardzo chce', chociaz nie do konca tak jest. Niewazne, czy poznaje chlopaka, czy dziewczyne staram sie byc mila wobec tej osoby, interesowac sie nia, lubie sluchac i rozmawiac na inne tematy niz 'czym sie zajmujesz, studiujesz, pracujesz', jestem ciekawa ludzi. Moze powinnam zdystansowac sie troche, rozmawiac 'neutralniej', niz pytac co sadzi na dany temat i dlaczego akurat interesuje sie tym?

Gość gość
up up ktos, cos?