Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teksty z pierwszej randki

Polecane posty

Gość gość

Byłam tydzień temu na spotkaniu z typem poznanym w necie i nie wiem co mam myśleć... z wyglądu ok, rozmowa też się kleiła ale czasem walnął taki teks, że masakra.Żalił się, że nie szanuje kobiet palących i gdyby miał taką pocałować to raczej puściłby pawia, więc dobrze, że nie pale - mówił to jarając szlugi i nawet z grzeczności nie zapytał czy mi nie przeszkadza. Chwalił się, ze napluł współlokatorowi do kawy za długie siedzenie w łazience, ze podszywa się pod laski i wysyła mu smsy z telefonu na kartę. Powiedział tez, ze jak będziemy razem to oduczy mnie czytania książek, bo w życiu trzeba zajmować się ważnymi rzeczami a nie głupotami.

Gość gość
ile lat,jak bylas ubrana?

Gość gość
Hahaha daj sobie spokoj

Gość gość
Jakiś pier.....ty gość

Gość gość
Nie wiem co ma strój do jego gadki, ale ubrana byłam normalnie, koszulka, szorty, baleriny. A koleś ma 32 lata i teoretycznie powinien mieć poukładane już w głowie.

Gość gość
odpuść ,to wieczny chłopiec ,debil ,jak można nazywać czytanie ksiażek głupotą ?!

Gość gość
ehh, widocznie mam szczęście do takich, ale przynajmniej ten z wyglądu się nadawał, nie jestem desperatką, ale moja kumpela radzi dać mu drugą szansę