Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie miałem jeszcze dziewczyny, nawet przed samym sobą jest mi głupio

Polecane posty

Gość gość

Całkiem niedawno skończyłem 21 lat i muszę powiedzieć, że nie miałem jeszcze dziewczyny. Problemem nie jest mój wygląd, bo dbam o siebie i brzydki jakiś nie jestem (no Bradem Pittem też nie jestem, żeby była jasność). Główny problem tego stanu to moja dość spora nieśmiałość i samotniczy tryb życia. Mam kilku dobrych kolegów i głównie nich się trzymam jeśli chodzi o kontakty społeczne, ale na ogół przebywam sam i na co dzień pasuje mi taki tryb życia co nie zmienia faktu, że jak się z kimś od czasu do czasu spotkam to wariuję. Nie chodzę niestety na żadne imprezy, gdyż zwykle nie mam z kim (kumple często chodzą ze swoimi nowymi paczkami), więc szanse na poznanie jakiejś dziewczyny są stosunkowo marne. Z pewnych powodów wpadłem jakiś czas temu w stan trochę poddepresyjny jeśli mogę to tak nazwać. Chciałbym mieć kogoś przy sobie, kogo mógłbym pokochać całym sercem z wzajemnością, przytulić się, porozmawiać, pośmiać się, oddać część siebie... Głupio mi trochę przed innymi, ale głównie to mi głupio przed samym sobą, że będąc w tym wieku jeszcze nikogo nie miałem. Moi rówieśnicy już od dawna kogoś mają lub już dawno kogoś mieli. Czy Waszym zdaniem coś mocno ze mną nie tak? Co mogę zrobić w swojej sytuacji?

Gość gość
Wszystko z Tobą ok, tylko musisz wyjść do ludzi :)

Gość gość
Wyjść do ludzi powiadacie... Mam taki zamiar. W najbliższym czasie na wakacjach idę do pracy, a od października prawdopodobnie zapiszę się z kolegą na siłownię, ale bardziej prawdopodobna opcja to zapis na kurs tańca, bo taki ze mnie tancerz jak z Pudziana baletnica :D Ale jak widzicie to jest raczej wyjście do ludzi samemu, a to trochę inna bajka jak wyjście do ludzi z kimś, ale może ja się mylę...

Gość gość
Ale się przejmujesz, mam 24 lata, nigdy dziewczyny nie miałem, ani żadnego kontaktu cielesnego, pare razy tańczyłem jedynie.

Gość gość
A ja zacznę z innej beczki... podoba mi się to, w jaki sposób piszesz. Widać, że jested inteligentny i dziewczyny (nie licząc tzw "tepych dzid") beda miały o czym z tobą rozmawiać :) tylko właśnie...musisz wyjść do ludzi :)