Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety egzotycznych facetów mam pytanko

Polecane posty

Gość gość

Jak znosicie to ze wasz partner wzbudza sensację u blondynek, a zwłaszcza polskich koleżanek. Mnie to normalnie zaczyna wkurzać, staram się mieć dystans, ale czasem się zdarza, że kobiety patrzą na niego z nadzieją, "zauważ mnie proszę ", nawet w sklepie się zdarza, bardzo mi to truje życie, zanim zaczęłam się z nim spotkać nie wiedziałam że to aż taka sensacja upierdliwe na maxa, nawet jedna koleżanka próbowała się wbić na moje miejsce, egzotycznych tu jest dużo bo mieszkam w Irlandii, mój partner jest Hiszpanem, macie jakieś rady? Wszystkowydaje mi się przez stereotypy, że jak ciemny to leci na laski, i nie jest żadnym adonisem, normalny facet tylko włosy ma czarne i jest wysoki.

Gość gość
Nie dałabym naszych zdjęć tutaj, nie pieprz. Żadna się nie wypowie?

Gość gość
Żadna Polka nie ma przystojnego obcokrajowca. Żadna. Wszystkie są szkaradne i grube. Gdyby było inaczej, to dawno ylyby w związku z fajnym Polakiem. NIESTETY żaden normalny Polak ich nie chciał, dlatego musiały puścić się z paskudnym ob okrajowcem.

Gość gość
ja mam przystojnego obcokrajowca , meza Szweda ale on nie jest egzotyczny wiec sie nie wypowiadam w temacie

Gość gość
Przystojny chyba tylko dla ciebie. Przystojni obcokrajowcy nie biorą sobie Polek za zony, tylko gustują w rodzimych kobietach. Jedyne to mogą Polki przelevic, nic więcej. Polacy zresztą są tacy sami. Nie widziałam przystojnego Polaka z Ukrainka np. Jednak brzydkich Polskow widziałam z Ukrainksmi, Czeszkami a nawet z Murzynka.

Gość gość
oj zdziwil bys sie , znam wiele Polek w zwiazkach ze szwedami i ci mezczyzni sa normalni a dla swoich zon z pewnoscia przystojni . Szwedzi wiaza sie z Polkami Finkami , kolega meza ma zone Holenderke ale co ja ci bede pisac jak ty nic o Szwedach nie wiesz

Gość gość
Co to za kretyn? Zazdrosny brzydal czy zazdrosna matka Polka z nadwagą? Świat stoi otworem dla ludzi i to normalne że mężczyźni i kobiety wygladajacy inaczej się podobają. Jest mnóstwo pięknych lud******ażdym kraju. Mój się podoba, tak jak w temacie napisałamn

Gość gość
mój jest polakiem, ale śniady, czarne włosy, 190 cm i też się za nim oglądają, a ja mysia bladziocha 160 i czasem mi smutno, ale przynajmniej wiem, że nie jest ze mną ze względu na wygląd i nie rzuci mnie jak się zestarzeje ;)

Gość gość
Gość jak się zachowujesz? Dajesz to mu odczuć czy kisisz w sobie? Ja kisze w sobie. Nie chcę być toksyczna.