Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obiad

Polecane posty

Gość gość

co macie dzis na obiad ? ;) dzisiaj u mnie ja robie obiad... tylko nie wiem jeszcze co ... mam mieso mielone, kapuste piekińską , młode ziemniaki wiec moze zrobie pulpeciki z sosem pomidorowym, ziemniaczki z koperkiem i sałatke z kapusty pekińskiej, pora, marchewki.. moze ktos ma inny pomysł na moj obiad? ;p

Gość gość
Ja mam ziemioki i cebule zrobie se prazone:-P

Gość gość
gość dziś bez zadnej sałatki ? ; o

Gość gość
Bez salatki i boczku. Te rarytasy są dla pracujacych :-P

Gość gość
gość dziś to lepiej ugotuj sobie ziemniaki bedzie zdrowiej.. dlaczego nie pracujesz ? i skad w takim razie masz ziemniaki i cebule ? ;)

Gość gość
Niepracuje bo mam 55 lat a w tym kraju niema pracy dla ludzi w moim wieku i wyksztalceniu. Z Mops dostaje 3zl dziennie na posilek to akurat na zimioki i cebule starczy:-P

to mój temat, teraz juz mam własne konto ;p gość dziś nie przesadzaj, moi rodzice są starsi od Ciebie, a pracują ;) a takie życie jakie prowadzisz to pójście na łatwizne.. ;/ a skąd masz internet ? ;)

Gość gość
Internet? A 2 lata temu jeszcze pracowalem wiec se podpisalem umowe na 2 lata, za dwa miiesiace mi sie umow konczy i juz rezygnuje. Puki co zbieram zlom. Musze placic bo na umowie mam ze kare 800 zl zaplace wiec z dwojga zlego lepsze zimniok z cebulom jak komornik w chalupie:-P

Gość gość
Internet? A 2 lata temu jeszcze pracowalem wiec se podpisalem umowe na 2 lata, za dwa miiesiace mi sie umow konczy i juz rezygnuje. Puki co zbieram zlom. Musze placic bo na umowie mam ze kare 800 zl zaplace wiec z dwojga zlego lepsze zimniok z cebulom jak komornik w chalupie:-P

Gość gość
No niestety w malej miescinie mieszkam zarejestrowany jestem raz na 4 miechy chodze liste podpisac mlodzi co miesiac. A jak mi juz dadza skierowanie to mi wpisuja ze niespelniam warunkow. Taka prawda ,no coż plakal niebede:-P

Gość gość
Samotny bialy zagiel jestem plyne z wiatrem:-P

Gość gość
Łapie rybki , czasem jakąś panienke zlapie ,i lubie na piwo isć jak sponsora zlapie:-P

Gość gość
potrawka na ostro z mielonego i ryżu

Gość gość
Łapie juz ponad 40 lat ,sprzet mam profesjonalny. Przynenty rozne zalezy gdzie jade.:-)

Gość gość
Skrobie sole i smarze. Albo na kwasno zaprawiam. Co w tym ochydnego? Pogielo cie?:-P

chyba Ciebie, no nie powiesz przeciez, ze lowienie ryb jest fajne... bo jednak blizej temu do ohydztwa..