Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie, co mogę zrobić z tego na obiad?

Polecane posty

Gość gość

Mam trochę gotowanych ziemniaków i kilka plasterków cukinii. Mam jeszcze pomidora, jajko, no jakieś tam podstawowe rzeczy. Nie mam jednak mięsa, tylko parówkę w lodówce :( Co mozna z tego przyrządzić na obiad dla 20 miesięczniaka?

Gość gość
Do ziemniaków zrób jajko sadzone, "surówkę" z pomidora i już.

Gość gość
Ty autorko jaja sobie chyba robisz!! Rusz dup-sko i do sklepu leniu

Gość gość
Frittatę

Gość gość
Nie mogę mózgi iść do sklepu, bo jestem w domu sama z chorym dzieckiem, które ma od rana 39 stopni, a mąż wróci dopiero po 17tej z zakupami. Ale rozumiem, że dla niektórych intelektualnych ameb to nie do pomyślenia. Dzięki za pomysł z fritattą!!

Gość gość
Nie tłumacz się dzieckiem.Wczoraj wieczorem mąż był w domu to trzeba było pójść. Wyobraź sobie że mam 2 dzieci i jakoś sobie radzę.

Gość gość
10.59 nie badz taka do przodu ,bo cie z tylu zabraknie. Rusz mozgiem odrobine ,pewnie dziecko goraczki w nocy dostalo.

Gość gość
Co ma noc do popołudnia? Był tatuś w domu to mama mogła na pół godziny wyskoczyć do sklepu! Pomyśl troszkę.

Gość gość
A jak jej się nie chciało to mogła wysłać męża i nie było by dzisiaj takiego tematu.

Gość gość
mozesz zrobic piuree z ziemniakow , usmaz jajko i surowka a jak masz cukinie to pokroj w plastry i podsmaz

Gość gość
Mogła nie mogła. Nie poszła i tyle. może zakupy przez internet. Albo jakiś obiad na wynos dowioza.

Gość gość
jakiego poludnia? Jak w nocy dostalo a Ojciec rano musial isc do sklepu to co miala robic??

Gość gość
ja p********,co za kretynki,wyobraźcie sobie że nie każdy żyje tylko jutrzejszym obiadem i sprzątaniem,może miała inne ciekawsze rzeczy do zrobienia niż zakupy jak przeczytanie książki czy wypad z koleżanka na miasto

Gość gość
No wlasnie nie kazda jest kura domowa ,ktora tylko zyje zarciem i co ugotuje tydzien do przodu.

Gość gość
11:14-Ty o co ci chodzi? Pijana jesteś czy co? Ja nie piszę o gorączce dziecka a o tym że ojciec był w domu to mógł iść do sklepu.

Gość gość
Nie tłumacz się dzieckiem.Wczoraj wieczorem mąż był w domu to trzeba było pójść. Wyobraź sobie że mam 2 dzieci i jakoś sobie radzę. x sama jestes pijana

Gość gość
Nikt nie mówi o kurach ale o tym że wystarczy otworzyć lodówkę i zobaczyć co w niej jest. Jak nic nie ma to jadę na zakupy tak? To chyba logiczne?

Gość gość
frittata to jedyny ciekawy pomysł reszta to nuda zdziadziałych zerro kreatywnych kur domowych

Gość gość
No ale nie ma w domu zakupów i zadała proste pytanie. Dziecko nie zemrze z głodu. Jajko i ziemniaki spokojnie wystarczą mu do zapełnienia brzucha. Jak nie macie pomysłu na obiad z wyżej wymienionych produktów to nie odpowiadajcie a nie tworzycie wywody nie na temat. Autorka pewnie wpadła na to, ze w sklepie są odpowiednie produktu ale nie może bądź zwyczajnie nie chce wychodzić z domu i chce zrobić coś z tego co ma.

Gość gość
A kto powiedział, ze obiad ma być ciekawy? I to jeszcze obiad z jakichś resztek?Autorka pyta co ugotować a dziewczyny mówią co im do głowy wpadnie. JEszcze tego brakowało, zeby wymyślały wytworne dania z dwóch marnych składników