Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rumburak1

miód do herbaty

Polecane posty

Witam. Poruszałam temat ale cisza była więc zakładam nowy wątek. Generalnie- odchudzam się i eliminuję cukier biały. Mam ksylitol jednak jest on mało słodki a lata przyzwyczajeń robią swoje. Co myślicie o zastąpieniu na początek cukru miodami? oczywiście w rozsądnej ilości. Ja słodzę teraz miodem cynamonowym Hobee, pyszny jest (aż za bardzo ;) ale to na pewno lepsza alternatywa niż biała trucizna czyli cukier .

Gość gość
Znowu reklama tego góóówna? No kvrwa, ileż można? :o WYPIIIIIIIIERDALALAJ spamerski zasrrrańcu!!! :o WYPIIIIIIIIERDALALAJ spamerski zasrrrańcu!!! :o WYPIIIIIIIIERDALALAJ spamerski zasrrrańcu!!! :o WYPIIIIIIIIERDALALAJ spamerski zasrrrańcu!!! :o WYPIIIIIIIIERDALALAJ spamerski zasrrrańcu!!! :o WYPIIIIIIIIERDALALAJ spamerski zasrrrańcu!!! :o WYPIIIIIIIIERDALALAJ spamerski zasrrrańcu!!! :o WYPIIIIIIIIERDALALAJ spamerski zasrrrańcu!!! :o WYPIIIIIIIIERDALALAJ spamerski zasrrrańcu!!! :o WYPIIIIIIIIERDALALAJ spamerski zasrrrańcu!!! :o

Gość gość
No tak. Bardzo rzeczowa odpowiedź. Proponuje eliminacje cukru do zera bo wpływa na twój poziom agresji. A generalnie proponuje zająć sie czymś pożytecznym. Skoro nie masz nic do dodania w temacie to proponuję podlub sobie w nosie :-)

Gość gość
Ja stosuję Stewie. Ksylitol czasami bo jest dość drogi. Miody tez ale bardzo malutko. Łyżeczka od herbaty tylko dla smaku.

Stewia cukrowa jest bardzo dobra do słodzenia. Miód tylko ze sprawdzonej pasieki, a nie jakieś sklepowe.

Gość gość
Polecam ksylitol lub erytrol. Kupiłam na próbę ksylitol w sklepie internetowym sklepagnex.pl. bo jest tańszy niż w sklepie i jak do tej pory nie mam zastrzeżeń, a i ważne że cukier odchodzi w zapomnienie.