Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta nie jest służącą mężczyzny :)

Polecane posty

Gość gość
dziś zawsze jak trzeba wnieść coś ciężkiego to zawsze faceci to robią nie 1 facet ale ani 1 baby tam nie uświadczysz

Gość gość
nie, bo faceci się do tego rwą :) to co wniesie 2 facetów tak samo mogą wnieść 3 kobiety, więc w sumie co to za różnica?

Gość gość
Już w drugim poście przeczycie pierwszemu. Jesteście tak samodzielne że aż trzeba was utrzymywać :D

Gość gość
Tylko ciekawe czemu ZAWSZE targają meble faceci a nie baby

Gość gość
U mnie zona z tesciowa też szczekały o równości :) Teraz same noszą meble, ciężkie zakupy, malują i remontują. Nie jestem ich służącym!

Gość gość
Nie potrzebujemy utrzymania :) A z tym noszenie ciężarów to jakis głupi oklepane tekst :D powiem Ci ze moja babcia sama przeniosła zamrażarke (wysokość ok 1m) z 2 piętra na dwór, ppotem wojkowie mieli ja przenieść do samochodu i we dwoje się z nią męczył i ledwo ja przenieśli choć oboje byli wyżsi od babci o co najmniej 30cm oraz nie byli huderlakami, mają lekka nadwagę i maja prace fizyczna a ledwo razem przenieśli zamrażarke xD a babcia jest zwykłą kobieta która ma już 67l (wojkowie mają 44l i 39l), ma lekką nadwagę i nie jest napakowana, nawet nie ćwiczy

Gość gość
Zawsze mnie wzrusza ta babska propaganda sukcesu :) Szkoda że w życiu wygląda to lekko inaczej

Gość gość
Ale straszne robią zakupy i robią remont, który jest najczęściej raz na rok, ale tragedia :D ja mam 20l i wraz z mamą niosłam meble na 4 piętro, malować ściany to nic ciężkiego, prościzna bym rzekła, a zakupy sama tacham po 5/10 kg na raz, jak cięższe to idę 2 razy albo proszę mamę o pomoc, a takie ciężkie zakupy robi się rzadko, przeważnie dzienne zakupy ważą co najwyżej 4kg

Gość gość
dziś nie zakrzywiaj rzeczywistosci i przestan bo robisz z siebie idiotke. Ja trzeba mieć zryty mózg żeby nie moc się przed sobą przyznać do rzeczy oczywistej?

Gość gość
Co wy mężczyźni robicie na co dzień skoro uważacie że tak wiele robicie w domu??

Gość gość
Kobiety sąssamodzielne jak Korea Północna * (*post może zawierać elementy ironicznej propagandy)

Gość gość
No a co mam powiedzieć jak taka jest prawda :) kobieta jest na równi z facetem i tyle, może tyle samo co wy :)

Gość gość
Ostatnio kupilismy meble do Sypialni Sama z mezem wnioslam na pierwsze Pietro : lozko Box-spring i ogromna szafe 3 m( oczywiscie w czesciach) Ale dalam rade:D Dodam ze waze 55 kg i chodze na Silownie:)

Gość gość
gość dziś Bez facetów ciekawe kto by pracował w elektrowniach hutach w górnictwie na budowach itd żałosne jesteście. Feminizm kończy się gdy trzeba wnieść tapczan na 4 piętro. xxxxx plisss, plisss, plisss pokaż mi proszę jak wnosisz ten tapaczan na 4 piętro:) tylu panów czytalam rzucających tym tekstem, a to sofa, a to pralka, ale jak chciałam zobaczyc na wlasne oczy to nie było chętnych - może ty? moze zrobimy to na czas? posciagamy sie kto szybciej co?

Gość gość
Kobiety na traktory!!

Gość gość
Mówią o noszeniu bo to jedyny argument jaki mają :D

Gość gość
gość dziś Kobieta nigdy nie będzie równa mężczyźnie.Takie są prawa natury i tego nie da się zmienić xxxxx rzecz jasna, mężczyzna tez nie będzie nigdy równy męzczyźnie, nawet jesli jest bliźniakiem jednojajowym:)

Gość gość
haha faceci sami się rwą do takich rzeczy, jak mali chłopcy- ja więcej wniosę, ja jestem silniejszy, ja! tak samo jeśli chodzi o wszystkie inne dziedziny- ja wiem, ja się wypowiem, czytałem o astrologii, znam się na samochodach i historii Kazachstanu! to nie ma nic wspólnego z biologią, tylko z wychowaniem- zastraszanie dziewczynek i podjudzanie do rywalizacji chłopców. W krajach zachodnich, gdzie te różnice w wychowaniu są mniejsze, kobiety częściej zajmują wysokie stanowiska, rozwijają się, mają większą pewność siebie. Zamiast narzekać powinnyśmy wybierać na ojców odpowiednich mężczyzn- partnerów, wychowywać dzieci w duchu równości, tak żeby rozwijały talenty i osobiste zdolności i same dbać o swój rozwój :)

Gość gość
W przyrodzie jest tak ze to samiec jest dominujacy a samica jest mu podporządkowana.Czlowiek jest tez częścią przyrody i dotyczą go te same prawa naturalne.Tak wiec udowodnilem wam tym przykladem ze mężczyzna jest ponad kobietą. I nie ma co się obrażać. Taki jest świat i koniec kropka.Do widzenia

Nikt nie mówi że kobieta musi być służącą mężczyzny. Ja jestem za równouprawnieniem do pewnego stopnia. Mężczyźnie korona z głowy nie spadnie jeżeli raz na jakiś czas odkurzy odkurzaczem albo wytrze kurze czy umyje łazienkę, zwłaszcza jeżeli też korzysta z tych pomieszczeń.

Gość gość
Do pewnego stopnia tzn do momentu w którym ty na tym zyskujesz. Normalka.

Gość izka2
Oczywiście, że nie jest. Kobieta również ma prawo do wolnego czasu i rozrywki. Mój mąż co dziennie zajmuje się dziećmi i pozwala mi na chwilę dla siebie. Biorę kąpiel z pachnącymi kulkami, np. takimi: https://www.kremus.pl, kieliszek wina, ulubioną książkę i się relaksuję.

Gość gość
Kobieta musi słuchać swojego mężczyzny .Tak bylo od wieków i tak zawsze będzie

Gość gość
Oczywiście, że kobieta nie jest równa mężczyźnie- bo jest od niego pod każdym względem milion razy lepsza!!!! Niestety patriarchat nauczył facetów a także poniekąd same kobiety, że kobiety można gnoić. Ale inne czasy panowie, to już nie wróci. A swoją droga macie jakieś kompleksy, boście wyszli z dróg rodnych kobiety? My bez was przeżyjemy, wy bez nas już nie.

Gość gość
Po co wygadujesz takie bzdury ? Nigdy nie będziesz równa mężczyźnie.Z prawami natury nie wygrasz

Gość gość
To znaczy w czym jesteście lepsi? Z biologicznego punktu widzenia wystarczy jeden na sto kobiet i rasa przetrwa

Gość gość
Faceci to gnoje, nie warto im się poświęcać, trzeba dbac przede wszystkim o siebie i swoj interes

Gość anulujemy ta fikcje
baba ma robić to co każe facet a jak nie to kop w dup!e i inna to zrobi, tyle równości dla was tępych suk, morda w kubeł i robić co wam się każe, amen

Gość gość
01.43 debil z kompleksem niższości chce się dowartosciowac. Ulzylo Ci? :D