Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mięśniak a zajście w ciążę

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, mam problem i nie wiem czy panikować. Od razu do rzeczy: od kilku miesięcy mam niewielkiego mięśniaka na macicy, umiejscowionego na samej górze między jajnikami. Od dwóch tygodni miewam omdlenia i drętwienie rąk, ciągle chodzę jak po tabletce nasennej, nie mogę pić kawy, bo kołacze mi serce, śmierdzą mi fajki (paliłam 10 lat jak smok - odstawiłam niemal z dnia na dzień i nie ciągnie mnie!), mam duszności (ciągle muszę siedzieć przy pootwieranych wszystkich oknach) i... już 3 dzień spóźnia mi się okres. Co prawda mam lekkie bóle w podbrzuszu jakby na zbliżającą się menstruację, ale poza baaaaaaaaaardzo niewielkim, prawie znikomym plamieniem póki co nic się nie dzieje. Robiłam sobie test i wyszedł negatywny, ale czy mógł się mylić i mogę być w ciąży...? Czy mogą to być objawy związane z mięśniakiem...? Miałyście podobne doświadczenia?

Gość gość
żadna z Was nie miała mięśniaka?

Gość gość
Tak.wczesnie nie ma jeszcze objawow ciazowych. Zrob test z krwi to bedziesz miala pewnosc. Raczej jakies problemy hormonalne. Nie mam miesniaka,wiec na ten temat sie nie wypowiem.