Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc prace jako pokojowka w uk

Polecane posty

Gość gość

Jak znalezc prace jako pokojowka w uk bedac jeszcze w polsce? Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Podpowiecie mi coś? A może znacie jakieś dobre agencje? Może być też jakaś praca magazynowa, przy produkcji albo pakowaniu. Bardzo prosze Was o pomoc. jesteście moją ostatnią szansą.

Gość gość
naprawde pilnie potrzebuje pracy. Nikt nie chce mi pomóć. Macie jakieś własne doświadczenia, albo slyszeliscie cos od znajomych?

Gość gość
W necie, przez agencje pracy... Rusz głową, korzystanie z wyszukiwarki nie jest aż takie trudne

Gość gość
Jak znalezc prace jako pokojowka w uk bedac jeszcze w polsce? xxx a jak chcesz pracowac w UK będąc jeszcze w Polsce? przyjeżdżasz, idziesz do hotelu i się zatrudniasz

Gość gość
Tak naprawdę prace można znaleźć mieszkajac jeszcze w Polsce, można tez znaleźć w miare tani przelot i pojechać tam w celu załatwienia pracy osobiście, a potem sie tam sprowadzic

Gość gość
weź tylko pod uwagę, że z pracy pokojówki nie zarobisz na swoje utrzymanie

Gość gość
To nie jest takie proste, nie mam az tyle kasy zeby jechac w ciemno i szukac na miejscu. Szukalam przez internet, nie musi to byc koniecznie praca przy produkcji. Sprawdzilam mase agencji, codziennie wysylam dziesiatki aplikacji i nic z tego.

Gość gość
znacie jakas dobra agencje?

Gość gość
A nie probowałaś np dzwonić do pracodawców i porozmawiać na temat pracy? przecież w necie podają numery telefonu

Gość gość
Nic z tego, bo nie ma Cię na miejscu. Jeśli pracodawca ma osobę, która jutro przyjdzie na rozmowę o pracę, a pojutrze / za tydzień będzie mogła zacząć pracę, i osobę, która siedzi w jakimś zamorskim kraju i kij wie, kiedy (i czy w ogóle) przyjedzie, to zgadnij, którą wybierze.

Gość gość
Ale to dziwne bo moi znajomi jakoś łatwo znaleźli pracę przy pakowaniu i przy produkcji wlasnie przez agencje np w Holandii

Gość gość
Poza tym co innego to CV wysłane przez komputer, a co innego jak sie spotka i zobaczy osobe na zywo, porozmawia się z nią itd wtedy wie sie z kim rozmawia, z takie wysłane przez neta CV niewiele znaczy, tak mi sie przynajmniej wydaje

Gość gość
rozumiem, ale ludzie jakos w koncu znajduja prace jeszcze w Pl i jada w pewne miejsce gdzie wiedza, ze czeka na nich praca

Gość gość
gosciu z 11.54 - przez jaka agencje wyjecchali Twoi znajomi?

Gość gość
gość dziś rozumiem, ale ludzie jakos w koncu znajduja prace jeszcze w Pl i jada w pewne miejsce gdzie wiedza, ze czeka na nich praca xxx nie znam nikogo takiego oprócz kierowców każdy inny musiał przyjechać na miejsce żeby podpisać umowę o pracę

Gość gość
12:01- nawet nie wiem, musiałabym sie ich zapytac

Gość gość
Dzięki, chociaż wątpię, że się odezwą. No ale trzeba probowac.

Gość gość
to nie oni mają się odezwać tylko ty!!! może mają cię jeszcze prosić, co? a przeczytałaś, że musisz mieć konto w UK i ubezpieczenie? jeśli sprzątasz tak jak rozumujesz to żadnej pracy w UK dla ciebie nie widzę

Gość gość
Przecież napisałam do nich maila, nie wiem co jeszcze mialabym zrobic. Nie oceniaj mnie, skoro mnie nie znasz

Gość gość
Jeśli podali maila, znaczy, ze chca zeby wyslac swoja aplikacje. tak tez zrobilam. Nie rozumiem Twojego oburzenia.

Gość gość
W przypadku szukania pracy przez polskie agencje nie trzeba byc wcale na miejscu. agencja jest pośrednikiem

Gość gość
do debilek powyżej czytałyście warunki??? co z tego, że wysłałaś maila skoro nie masz angielskiego ubezpieczenia i konta w angielskim banku żeby to mieć TRZEBA MIESZKAĆ W UK!!! nie dociera to do was???

Gość gość
Mówię ogółem, idioto.

Gość gość
Dziewczyno, najpierw przeczytaj WARUNKI jakie trzeba spełnić, a potem staraj się o pracę

Gość gość
Czlowieku, nie mowie teraz o tej konkretnej ofercie, tylko ogolnie o polskich agencjach. Dlatego tez tu napisalam - zebyscie polecili mi jakas agencje.

Gość gość
nie ma polskich agencji rekrutujących sprzątaczki do hoteli sprzątaczki zarabiają tak nędzne pieniądze, że gdyby nie benefity poumierałyby z głodu