Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzymacie pozytywne twsty ciążowe na pamiątkę?

Polecane posty

Gość gość
nie, wylądował w koszu tego samego dnia - na co mi oszczany test? Mam pamiątkę w postaci dziecka.

Gość gość
skoro dziecko jest tylko pamiątką.... :o tak, trzymamy oszczane testy na pamiątkę...

Gość gość
owszem, mam dwoje dzieci i po 2 testy, nie jest oszczany, bo to tylko kropelka w miejsce hehe jak oszczałaś test to pewnie był niewiarygodny

Gość gość
dziwna logika - niewiarygodny? Przecież faktycznie bylam w ciąży :D

Gość gość
Nie, ponieważ był elektroniczny i po wyczerpaniu baterii zniknęła informacja "pregnant".

Gość gość
nie widzisz sarkazmu? a co z twoja logiką?

Gość gość
tak trzymam osiusiany test na pamiątkę. :)

Gość gość aga
Ja trzymam 2 testy, które potwierdziły moją ciążę. Trzymam je w specjalnym miejscu, w którym są też dwie gazety ze zdjęciami córki, krzyżmo i gromnica z chrztu,nasze pamiątki ślubne, kartki z życzeniami na ślub, chrzciny i roczek. Mam też opaskę z rączki ze szpitala i moze to wam się wydać głupie i śmieszne ale mam też kikut z pępka :P Taka jestem sentymentalna :)

Gość gość
nie, nie widzę sarkazmu, bo go tam nie ma - chyba nie wiesz, jak go używać :D

Gość gość
ooo kikut z pępka też trzymam :)

Gość gość
Tez mam "oszczany" test ;) Robilam ich kilka,ale zostawilam jeden. Trzymam go w szafce razem z kikutem z pepka i opaska z nozki ze szpitala ;)

Gość gość
nie nie mam testu zostawionego na pamiątkę ale trzymam np pierwsza szczoteczkę dziecka, pierwszy smoczek .......

Gość gość
mam, napisalam markerem date:)

Gość gość
Miałam go przez jakiś czas ale potem wyrzuciłam. Mam za to opaskę z ręki ze szpitala.

Gość gość
ja swoje dwa mam nadal- ale trzymam ****ardziej jako przestrogę ...

Gość gość
nie testy wyrzucilam mam za to zdjecia i nagrania z usg ktore sa lepsza pamiatka niz test poza tym mam kikuty z pepka i opaski ze szpitala z raczki i jedne okularki do naswietlania po coreczce bo miala zoltaczke

Gość gość
Obrzydlistwo. Wasi faceci o tym wiedzą? Wypieprzyc to w cholere

Gość gość
Ja miałam zachować , ale wyrzuciłam . Jakby nie było na nim sa bakterie i inne obrzydlistwa , bo to jednak mocz :-/ . Mam za to wszystkie zdjęcia z usg , badania zapiski , karte ciąży :) i opaskę ze szpitala

Gość gość
nie, zaszłam w ciążę bo byłam już po 30-ce i rodzice zaczęli truć , ze powinnam. Ani to owoc wielkiej miłości , ani jakaś wielka radość dla mnie. Ot biologia przymusiła, jest to jest i nie ma co przezywać

Gość gość
Tak, trzymam, razem z opaską z rączki ze szpitala. Ale to wszystko, co zamierzam trzymać.

Gość gość
Ja trzymam pierwsza kupke mojej Amelki

Gość gość
Rozwaliłam mnie ta babka co niby krzyżmo trzyma razem z zaszczanym przedmiotem- testem i nie ważne czy to była kropelka czy struga moczu. Wierzyć mi się nie chce że są takie durne baby co nawet kikut pępowiny i oszczany test przechowują.

Gość gość
Co tam pozytywne? Ja to nawet te negatywne trzymam, mam już pokaźny zbiorek.

Gość gość
Ja mam jeden test,mój mąż ma drugi w swoich szpargałach (to dla wiedzy tej ,która pyta czy nasi mężowie o tym wiedzą) Poza tym kikut,opaskę i ubranko w,którym wyszedł ze szpitala.Wierzyć się nie chce ,ze byl taki maleńki bo czapeczka ledwo mieści się na moją pięść:)

mój mąż trzyma moje 2 testy ;) i ani myśli ich wyrzucić ;) i to on je zostawił bo testy robiliśmy razem ;) w sensie, ja robiłam a on czekał na kreseczki ;)

mój mąż trzyma moje 2 testy ;) i ani myśli ich wyrzucić ;) i to on je zostawił bo testy robiliśmy razem ;) w sensie, ja robiłam a on czekał na kreseczki ;)

Gość gość
Trzymałam pare miesięcy ale potem robilam porządki i stwierdzilam, ze po co mi osikane testy, ale mam wszystkie inne pamiątki typu wszystkie usg, opaskę ze szpitala itp, kikuta tez wywalilam :D

Gość gość
A ja mam. 4 sztuki robione dzień po dniu :) Obkleiłam je taśmą klejącą, więc bezpośrednio ich się nie dotknie :)

Gość gość
Wszystko rozumiem, tez trzymam pewne rzeczy , jak opaska z rączki, pierwsze ubranko, test wyrzuciłam, bo przestał wyświetlac wynik, smoczek wylądował w koszu po 3 m ze względów higienicznych ( dopiero później pomyślałam że warto było zostawić) ale kikut?! Jaja sobie robić robicie:) kawałek strupa? Skrzep ze zdartego kolana też zachowacie?