Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupiłybyscie w lidlu odzież,tenisówki lub inne buty

Polecane posty

Gość gość

czy kupiłybyscie w lidlu odzież,tenisówki lub inne buty

Gość gość
Buty czasem mają bardzo dobre, jakiś cas temu były super do biegania.

Gość gość
dobrej jakosci???bez jaj....przeciez to z chin... buty do biegania crivit mieli ale po 66 zotych.. lepiej kupic oryginalne adidasa i doplacic

Gość gość
ostatnio się zarzekałam ze bym nie kupiła, ale teraz jestem w ciąży i mi szkoda tracić kasę na normalne ciuchy - kupiłam sobie białą sukienkę długą -taką plażową za 40 zł oraz sandałki za grosze (24 zł).

Gość gość
a ty myślisz, że te twoje "oryginalne adidasa" to przepraszam skąd są? Chyba nie sądzisz, że z Niemiec... Tak samo z Chin, jak wyśmiewane przez ciebie lidlowskie. Ale jak ktoś się potrzebuje posnobować na 3 paski, to płaci 5 x tyle...

Gość gość
buhhehehhee w lidlu kupuje patologia .. jakośc zerowa tych ubran..nawet majtki tam kupują i to eleganckie zadbane kobiety ,bo widziałam na własne oczy. szkoda ze nie wiedzą ,że to ma w sobie pewnie toksyczne substancje i zdrowie niszczy bo chińskie.

Gość gość
no to zdecyduj się - patologia czy eleganckie zadbane kobiety? :D

>>>dobrej jakosci???bez jaj....przeciez to z chin...<<< x A Ty półgłówku myślisz, że gdzie są produkowane buty adidasa ?

>>>szkoda ze nie wiedzą ,że to ma w sobie pewnie toksyczne substancje i zdrowie niszczy bo chińskie.<<< x Głupia, tępa, zarozumiała k-rwo : x WSZYSTKO, co nosisz zostało wyprodukowane w Chinach, albo innych krajach Azji. Tylko metki są przyklejane w Europie lub Stanach i dlatego proces produkcji został tam zakończony. x Toksyczne, to Ty masy g_wno, zamiast mózgu. x Te wyroby przechodzą porządną kontrolę jakości. x Tylko prymitywne matoły, prowadzące sklepiki "wszystko po 2zł" itp. ściągają z Chin NAJTAŃSZE produkty, których żadna kontrola jakości nigdy nie dotknęła :(. Zapewne stać Cię tylko na zakupy w takich miejscach i dlatego krytykujesz dziadostwo, które na codzień nosisz :(.

Kupiłem w Lidlu białe tenisówki za 29,99 i na razie jestem z nich bardzo zadowolony :).

Gość gość
misio////ty sie slyszysz co ty mówisz?? jaka kontrole jakosci przechodza ubrania z lidla?? chyba jaja se robisz?? myslisz ze jakby stwierdzono tam na miejscu toksyczne substancje w tych ciuchach to oni by je zmarnowali i nie zyskali by na sprzedazy??przeciez mieliby minusy jakby cos wyszlo..wiec oszukują i testy sa oszukane..na bank.. przeciez w chinach kazdy material jest skażony...więc nic by nie mogli sprzedac..i mieliby straty wiec falszuja te testy..proste.

>>>misio////ty sie slyszysz co ty mówisz??<<< x Czytam to co napisałem. x Kolega ma w Chinach własną ekipę kontrolującą wyroby fabryki, która produkuje na jego potrzeby, a drugi kolega ma tam dwie własne fabryki, w których system kontroli nie odbiega od europejskiego. Te dwie fabryki produkują m.in. dla najbardziej uznanego potentata na rynku Stanów i nikt już dodatkowych badań nie robi. Mimo to produkty są sprzedawane pod szyldem super-ekologicznych. Toksyczne substancje występują w towarach rozprowadzanych przez sklepiki "wszystko po 2zł" itp. , które importują towar od pośredników, nie prowadzących ŻADNEJ kontroli produktów. x Pisząc tak, abyś zrozumiała: tak samo wyglądający produkt dobrego producenta będzie kosztował kilka razy więcej od identycznego z wyglądu produktu niebezpiecznego dla człowieka.

Gość gość
A ja kupuję jak jest coś fajnego, mam bluzę i spodnie funkcyjne do biegania sprawdzają się znakomicie, jakość nie odbiega od innych markowych. Nie wszystko, ale niektóre rzeczy bardzo dobre gatunkowo. Wg mnie to żadna ujma na honorze kupować w lidlu.