Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elffkaa

studia

Polecane posty

Skończyłam właśnie LO i zastanawiam się nad studiami na kierunku fizjoterapia lub nad studium o tym samym kierunku.. i teraz mam pytanie co warto wybrać? bo jesli wybiore samo studium to nie bede miała szansy na wlasną działalność poniewaaż nie bede mogla wydawać diagnoz. z drugiej strony jesli wybiore studia to studium i tak jest konieczne bo ono zapewni mi praktyke i sprawi, ze szybciej znajde prace nie jestem zdecydowana tez z tego powodu, ze nie wiem czy dam rade jeszcze te kilka lat mieszkać z rodzicami...ale z drugiej strony dobra praca po kilku latach sprawi, ze bede całkowicie niezalezna.. poza tym planuje jeszcze pójść na behawiorystyke, jednak uczelnia jest bardzo daleko ode mnie, a nie mam mozliwosci przeprowadzki do innego miasta i byciu na utrzymaniu rodziców... co o tym myslicie ?

Gość gość
co ty chcesz rehabilitowac jakis starych dziadkow ze idziesz na fizjoterapie?:/ wspolczuje

fizjoterapia to kierunek, w ktorym mozna sie ciagle rozwijac... nie masz czego współczuć ;)

Gość gość
Ale ktoś się popisał głupotą o 12:20,tak się sklada,że u nas częściej fizjoterapeuci zajmują się dziećmi z wadami postawy i rehabilitacją pourazową młodych osób, sportowców, nie tylko babciami i dziadkami po endoprotezach i udarach.Prości ludzie i nieuki myślą, że mgr fizjoterapii pomaga się poruszać osobom w podeszłym wieku,przewraca z boku na bok,a mgr pielegniarstwa dziadków podciera i pampersy zmienia.Studia chyba lepsze niż studium zawodowe,chociaż u nas w centrum medycznym wszyscy są po studiach,ale w szpitalach i sanatoriach pracuje sporo techników fizjotetapii i masazystów.

Gość gość
Każdy powinien studiowac to co go interesuje. Ja osobiście zdecydowałam się na bezpieczeństwo wewnętrzne na http://www.majka.edu.pl/. Wiem ze ten kierunek gwarantuje mi dobra prace a poza tym zajecia sa naprawde ciekawe

Gość Wandalik
Ze studiami to jednak jest zgryz co wybrać ;) sama długo się nad tym zastanawiałam i jestem już na 3roku studiując coaching w organizacji: http://www.wszop.edu.pl/kandydaci/zarzadzanie-ii-stopnia/coaching-i-mentoring-w-organizacji,2,2,5634,54,4269 :) świetna sprawa, zwłaszcza, że jako absolwent tej specjalności dysponuje się specjalistyczną wiedzą oraz praktycznymi umiejętnościami potrzebnymi do stosowania metod coachingu i mentoringu do potrzeb pracowników i organizacji.

Gość gość
Nie rozumiem tego przekazu w awatarze. Ma się nijak do treści posta