Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam pracy

Polecane posty

Gość gość

Gdzie mam pójść do pracy? Mam 29 lat, doświadczenie 7 letnie w pracy w gastronomii (pracowalam na stanowiskach: kelnerka, kucharz, menadżer), wykształcenie wyższe ekonomiczne. Mam 2 dzieci- 4 latek w przedszkolu i 1,5 roczniak , za rok mógłby pójść do przedszkola, teraz jakbym coś znalazła do żłobka. Zaczęłam się już rozglądać, ale tu u mnie w mieście nie ma żadnej pracy. Normalnie tragedia. Miasto 20.000 mieszkańców. Co zrobić? No i dodam, że jakbym poszła do pracy to na żłobek musiałabym przeznaczyć 750 zł i 250 zł przedszkole starszego......

Gość gość
Zbiera puszki:-(

Gość gość
Mąż pracuje i nas utrzymuje, ale ile tak można sępić na nim :) I wiadomo, co dwie pensje to nie jedna. Nie chce być kurą domową do końca życia. Im więcej siedzę w domu tym bardziej nic mi się nie chce.

Gość gość
ile on zarabia?

Gość gość
Trzeba byc cierpliwym, w malych miejscowosciach dluzej sie czeka za pracą. Mozesz tez pracowac w wiekszym miescie gdzie pewnie pracy jest wiecej.

Gość gość
serio w mieście 20 tys tak cięzko z pracą? pytam bo niedlugo sie do takiego przeprowadzam. I pewnie też wszędzie szukają studentow albo niepelnosprawnych??? a teraz jeszcze lato idzie, więc studenci się zjadą to w ogole nasycą rynek

Gość gość
miasto 20tyś to WIEŚ, tam pewnie nic nie ma za bardzo, miasto od 100tyś się zaczyna

Gość gość
No cóż, od czegoś trzeba zacząć. Są miejsca, w których przyjmują bez dużego doświadczenia. Moja pierwsza praca była w gastronomii, tylko musiałam zrobić badania w http://medycynapracybielsko.pl/ . Trochę przepracowałam i znalazłam coś lepszego, także wszystko się da, tylko trzeba czasu i chęci.