Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lara 89

Damsi bokser , nowa szansa... Co robić? pomożcie !!!

Polecane posty

Gość Lara 89

Czesc dziewczyny ! Jetem w bardzo ciezkiej sytuacji otoz moj maz mnie bije... wzystko zaczeło sie od tego jak zaszłam z nim w ciaze... wiele razy mnie pobił kiedy byłam w ciazy po ciazy to samo znecanie sie, wiecznie niszczenie moich rzeczy wyzwiska... obecnie jest w wiezieniu odsiaduje swoj wyrok ...Ostatnio poznałam nowego męźczyne jest zupełni inny niż moj mąż... Dziewczyny co robic ?! Rzucić to wszystko i wykorzystać swoją nową szanse czy być dalej z moim chłopakiem który pewnie bedzie mnie bił dalej POMÓŹCIE !!!!

Gość msalice17
Nie rozumiem, jak w ogóle możesz zadawać takie pytania. Tak, skorzystaj z nowej szansy, nawet gdybyś kogoś nie poznała dawno powinnaś rzucić tego gnoja (Twojego męża) bo tacy ludzie się nie zmieniają, później pewnie i dziecko zacząłby bić...

Gość gość
Zostań z mężem. Będziemy miały tematy na forum do odpisywania.:)

Gość gość
to ten bokser to mąż czy chłopak? Bo coś zdecydować się nie możesz. Zresztą obojętne kto to, zostaw go w cholerę. Pytanie czy dla tego nowo poznanego nie wiem. Może najpierw go lepiej poznaj, bo ten pierwszy chyba też nie lał cie od pierwszego dnia znajomości?