Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośććśog

Najabsurdalniejsza tęsknota to ta gdy

Polecane posty

Gość gośććśog

się tęskni za kimś kogo się zupełnie nie zna.

Gość gość
no coś ty? mi już przechodzi

Gość gość
ale za to jaka wyidealizowana :)

Gość gość
dokładnie. wyidealizowana aż zęby bolą. totalnie masakrycznie durna tęsknota, w efekcie lat nie tyle za osobą co za stanem jaki nam wtedy towarzyszył. kto sie zgodzi?

Gość gość
ile by sie dalo aby ten stan powrocil ehh

Gość gość
nie zgadzam się z teorią powyżej

Gość gość
a dla mnie taka, kiedy tęsknię zanim nastąpi rozłąka...

Gość gość
oddalo by sie wszytsko co sie ma, aby ten stan powrocil i trwal do konca zycia

Gość gośććśog
nie pamiętasz już głosu, koloru oczu, kształtu nosa albo zatracasz się w kimś kto teoretycznie był nie w twoim typie może nawet z nadwagą bądż szczegułami wygladu którego nigdy wcześniej nie akceptowałeś. latasz, nie dotykasz ziemi, piękniejsze, chudniesz ta absurdalna myśl jest jak narkotyk, szukasz kolejnych dawek aż w końcu okazuje się że to był sen. opadasz, opadasz aż w końcu nie wiesz kim już jesteś. tęsknisz za tym kochaniem którego nie da się nawet ogarnąć słowami, ponieważ są za przyziemne. z czasem dochodzisz do wniosku, że żadna miłość nie poparta odzewem nie może trwać aż tyle lat. dochodzisz więc do najbardziej słusznego wniosku, że to była choroba. ta świadomość pogłabia cię w poczucie wstydu i bezwartości. zaczynasz izolować się od ludzi. pragniesz znów zaznać tego uczucia, ale przed lękiem i stanem w jakim pozostawiło cię poprzednie uczucie, nie chce ci sie już nawet patrzyć na ludzi inaczej niż tylko zdawkowo.koszmar

Gość gośććśog
nie przepadam za newageowymi textami beyonce

Gość gość
Jej i tak nie dogodzisz

Gość gośććśog
pudło! akurat to lubię. lubię wszystko co nie obliczone na forse pod masowy odbiór.

Gość gośćewunia
O tak. Kochalam i tesknilam ponad rok do chłopaka, z którym spędziłam może pół godziny. Cały rok czekalam na kolejne spotkanie. Odnalazłam go na gadu gadu, a on mnie prawie nie pamiętał. Chciałam się z nim umówić, ale on nie był zainteresowany. Osiem lat później szlam za nim ulicą. Jestem pewna że to był on. To było niesamowite, jak emocjnalny haj, dziś już by mi się nie zdarzyło, bo do tego trzeba było młodzieńczego serca pełnego wielkich marzeń, i trochę braku oparcia w sobie, którego z biegiem lat nabralam.

Gość gość
dużo czasu musi upłynąć. czas jest lekarstwem na wiele ran a na miłośc najlepsza jest inna miłość.