Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obstawiamy

Polecane posty

Gość gość

Uda się? -Czy się nie uda? Ja obstawiam że się nie uda! -A Wy?

Gość gość
To nie może się udać. Ktoś ma sie uporać ze zleceniem. Wszystko byłoby ok gdyby nie to że to jedynie z pozory łatwe zlecenie. Pieniądze przelane na konto zleceniobiorcy 2 tyg temu. Tymczasem zleceniodawca czyli ja wiem że wykonanie tego zlecenia graniczy z cudem. I co z tym dalej zrobić? -Przyjmować obietnice że jutro i pojutrze już się uda?;) -Jak uważacie? -Jakie macie zdanie?

Gość gość
;) Jak zmusić zleceniobiorcę by się przyznał do porażki? -Ktoś ma jakiś pomysł?

Gość gość
Powiedz ze się zesrales w pory ito nie twoje wina

Gość gość
15:28 ale to nie ja się zesrałam. Ja składając zlecenie uprzedziłam wykonawcę o ewentualnych trudnościach a on na to cytuję,,nie ma sprawy wszystko zrobię jak trzeba" Ok. Wtedy jeszcze nie wiedziałam że te trudności które, wtedy przedstawiłam mu tylko i wyłącznie dlatego że jestem dość skrupulatną osobą, która stara się myśleć za wszystkich i o wszystkim,staną się barierą nie do przejścia. Jednak wieczorem zastanawiając się jak wykonawca zdoła przebrnąć przez postawione przed nim cele postanowiłam wejść w jego skórę i popróbować w wielkim skrócie i na brudno uporać się z tą robotą i okazało się że to mnie przerasta Zadzwoniłam do przyjaciela, wpadł pobawiliśmy się przez chwilę z tym zleceniem i to nas przerosło oboje. Jeszcze trochę pomyślałam i doszłam do wniosku że jeśli ktoś potrafiłby przez to przebrnąć to, chyba padnę mu do stóp, ale oczywiście nie o to chodzi-chodzi o to że ja zapłaciłam za coś czego do dziś nie mam Wolałabym odzyskać te pieniądze niż co drugi dzień dowiadywać się że już prawie jest dobrze ale to i to nie gra... Wiem co nie gra -choć nie wiem dlaczego ale nie powiem tego wykonawcy bo po co? Co z tym fantem zrobić?