Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Mam 38 lat i zero zmarszczek

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Taka prawda. Ostatnio by艂am u lekarza i mowie 偶e nie mam ubezpieczenia chwilowo a on to niech pani膮 rodzice ubezpiecza. Ile pani ma lat 24? A ja - no niestety 38. :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a ja 40 i tez zero zmarszczek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jeszcze nic; mam 39 lat a ostatnio na przystanku pewna pani zagadn臋艂a do mnie tak; to co teraz wakacje,a potem do gimnazjum? TAKA PRAWDA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeszcze dodal- absolutnie pani nie wygl膮da. Jak mia艂am znowu 25 lat to kobieta w knajpie dawa艂a mi 15 lat. Bo ona mia艂a 25 i wygl膮da艂a przy mne staro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja was wszystkich przebij臋. Mam 68 lat, ostatnio posz艂am po wnuczka do przedszkola, a tam pani przedszkolanka m贸wi: po c贸rk臋? A ja: ha,ha, nie, po wnuczk臋. To pewnie dlatego, 偶e nie mam ani jednej zmarszczki :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pij臋 ostatnio soki i kie艂kuj臋, tak膮 kupi艂am kie艂kownic臋 nawet http://terapiasokami.pl/kielkownica-easy-green-automatyczna bo mia艂am ju偶 dosy膰 coraz wi臋cej s艂oik贸w trzyma艂am na parapecie ;) 膰wicz臋 do tego i nie pal臋 i tez jestem zadowolona z tego jak wygl膮dam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dawajcie zdj臋cia bez makija偶u

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taaaa. Wiek jest widoczny nawet jak "zmarszczek nie macie". Rysy twarzy si臋 zmieniaja itp. ale do 50stki wygladacie jak z gimbazy haha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam 83 i ostatnio chcia艂m sobie kupi膰 fajki, a sprzewdwczyni zapyta艂a mnie o dow贸d.Pytam si臋 jej o co chodzi, a ona,z ewygl膮dam na 16 lat.Taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja to mam 22 i jak wyprostuj臋 r臋k臋 to skora na 艂okciu robi si臋 jaka艣 taka ma艂o napi臋ta, nie wiem co z tym zrobi膰, czy zg艂osi膰 si臋 do starologa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 42 lata a wygl膮dam na 22 :) i te偶 mnie cz臋sto o dow贸d pytaj膮 jak chce kupi膰 alkohol. A wszystko dzi臋ki zdrowemu od偶ywianiu: warzywka mam od rolnika ze wsi pod Warszaw膮, mi臋sko od zaprzyja藕nionego rze藕nika, owoce tylko z sad贸w spod Sandomierza. Porody naturalne bez znieczulenia, si艂ownia 3x w tygodniu i sex codziennie :) to moja recepta na tak 艣wietny wygl膮d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podobno dziewictwo to te偶 spos贸b na m艂ody wygl膮d, zdrowe 偶ycie i brak zmarszczek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To wszystko nic.mam 95 lat i przeprowadzam si臋 do domu starc贸w.kiedy wesz艂am do sekretariatu dope艂ni膰 formalno艣ci sekretarka zapyta艂a czy przysz艂am do prababci. Taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 85, by艂am ostatnio na mszy w parafii u wnuczki, posz艂am do zakrystii by ksi臋dza o co艣 zapyta膰, a ten chcia艂 mnie zmolestowac bo my艣la艂, 偶e mam 16 lat. Taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
piekny w膮tek, ja mam 100 lat, jak posz艂am do dentysty to powiedzia艂, 偶e trzeba mleczaki mi usun膮膰, powiedzia艂, 偶e wygl膮dam na 10 lat!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie masz zmarszczek, czy masz ale zamalowane makija偶em?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wczoraj przechodzi艂am ulic臋 w miejscu niedozwolonym i z艂apa艂 mnie policjant.Poprosi艂 o legitymacj臋 szkoln膮 偶eby mnie spisa膰.Mam 74 lata.Taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha usmia艂am si臋 :D a tak serio to m艂ody wygl膮d jest g艂贸wnie zas艂ug膮 gen贸w, jak kto艣 ma kiepskie to nie ma si臋 co katowa膰 zdrow膮 diet膮 i sportem- i tak nie pomo偶e :D ja mam m艂ody wygl膮d, tak samo jak mama. nikt nie chcia艂 wierzy膰, 偶e jestem jej dzieckiem, bo sama w wieku 20 paru lat wygl膮da艂a jak dziecko- w dodatku zero piersi i chuda jak patyk, taka 15latka z wielkimi sarnimi oczami i grzywk膮 na oczach :) ja mam teraz 25 i bez dowodu piwka ani fajek nie kupi臋, chyba 偶e w osiedlowym sklepie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 82 lata i by艂am u ginekologa.Ten zapyta艂 mnie czy mia艂am ju偶 pierwsz膮 miesi膮czk臋.Tak m艂odo wygl膮dam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Mam 82 lata i by艂am u ginekologa.Ten zapyta艂 mnie czy mia艂am ju偶 pierwsz膮 miesi膮czk臋.Tak m艂odo wygl膮dam. X X Przebi艂a艣 wszystkich buahaha :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wredne male curwiantka sfrustrowane zyciem :-O :-O :-O musicie niezle miec spierd/olone , zasyfione i pomarszczone mordy jak nie wiecie, ze to wszystko kwestia genow :-O cieszcie sie mlodoscia ile wlezie bo 30 juz za rogiem i dopiero bedzie lament :-O wiekszosc ludzi sie strasznie szybko starzeje i wy napewno juz jak staruszki wygladacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wredne male curwiantka sfrustrowane zyciem pechowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gif musicie niezle miec spierd/olone , zasyfione i pomarszczone mordy jak nie wiecie, ze to wszystko kwestia genow pechowiec.gif cieszcie sie mlodoscia ile wlezie bo 30 juz za rogiem i dopiero bedzie lament pechowiec.gif wiekszosc ludzi sie strasznie szybko starzeje i wy napewno juz jak staruszki wygladacie. pud艂o,pud艂o po stokro膰 pud艂o.nie wiedzia艂am,ze na staro艣膰 i poczucie humoru znika.to pewnie przez ten brak zmarszczek i m艂ody wygl膮d ha ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie, jeden wygl膮da staro drugi m艂odo i tutaj naprawd臋 wiele si臋 zmieni膰 nie da, no chyba 偶e kto艣 jest alkoholikiem i palaczem na艂ogowym. Poza tym dzieci za 10 lat b臋dziecie stare i przera偶one swoimi pierwszymi zmarami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jeszcze nic ja was przebije teraz. Mam 65 lat Ostatnio poszlam po wnuczke do przedszkola i pani powiedziala ze musi ja odebrac osoba pelnoletnia. Taka prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 82 lata i by艂am u ginekologa.Ten zapyta艂 mnie czy mia艂am ju偶 pierwsz膮 miesi膮czk臋.Tak m艂odo wygl膮dam. Rozbi艂a艣 bank.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 106 lat i ostatnio by艂 u nas facet spisa膰 liczniki i kiedy mu otworzy艂em drzwi zapyta艂 czy jest kto艣 doros艂y w domu. Taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 99 lat i chcia艂am i艣膰 do kina na Harrego Pottera,nie wpu艣cili mnie bez legitymacji szkolnej.Taka prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 99 lat i kolega z podw贸rka zapyta艂 mnie co chc臋 dosta膰 na swoj膮 piewsz膮 komuni臋, bo on chce laptop. Nawet dzieci my艣l膮, 偶e jestem jedn膮 z nich!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jeszcze nic, ja by艂am w ko艣ciele na komunii prawnuczki, pech chcia艂, 偶e w bia艂ym 偶akiecie i ksi膮dz mnie wzi膮艂 za r臋kaw i krzykn膮艂 "gdzie si臋 oddalasz, siadaj z innymi dzie膰mi, gdzie twoja 艣wieca"? Mysla艂, ze id臋 do komunii, tak m艂odo wygl膮dam! :D A mam 89 lat!!! Sama prawda!!!

Udost臋pnij ten post