Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama ubiera się jak nastolatka

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat, moja mama ma 38 a ubiera się jak nastolatka...nawet ja sie nie ubieram podobnie: miniówki takie, żę jak się zgina to wszystko jej widać, stringi, bluzki z ogromniastym dekoltem. Czasem jak gdzieś idziemy to młodzi chłopcy gwiżdża ale ja wiem, ze to nie na mnie tylko na moja mamę. Wstydze się jak przychodzi do szkoły bo potem wszyscy sie ze mnie smieją, że moja mama to... Kocham ja ale czasem wolałabym żeby ubierała się normalnie tak jak kobiety w jej wieku a nie okulary na głowe, kozaki i solarium. Wyglada nieźle ale teraz nawet szanująca sie młodzież tak sie nie ubiera. sama juz nie wiem co robić...

Gość gość
38 lat? taka stara?? szok:D

Gość gość
Skoro tak lubi, to niech się tak ubiera. Co ci to przeszkadza ?

Gość gość
Szuka przygód bo piza swędzi

Gość gość
Bo śmieją się ze mnie w szkole, że moja mama daje na ulicy, że wygląda lepiej ode mnie, chłpcy podrywaja ja zamiast mnie i wgl. Ma już swoje lata i powinna ubierać się godnie nawet najbardziej puszczalskie dziewczyny w szkole nie ubieraja sie tak jak moja mama, w dodatku tacie to tez przeszkadza, ciągle sie z tego powodu kłócą, boję się, że sie jeszcze przez ta fanaberie mojej mamy sie rozejda bo tata to ledwo znosi, krzyczy a mama wtedy wychodzi i nie wraca do rana

Gość gość
Odp*****la starej.

Gość gość
Bo twoja mama nie jest stara i też chce się czuć seksownie . Może porozmawiaj z nią aby nie nosiła bardzo krótkich spódniczek bo się w szkole z ciebie śmieją . Obcisła spódniczka w kolano i szpilki też są seksowne i z klasą .

Gość gość
Ja już tyle razy ja prosiłam, zeby poszła np do stylistki, która pomogłaby jej się ubrać z klasa, mamy dużo pieniedzy, mama jest bardzo ładna, ma niesamowita figure lubi o siebie dbac i ja sie ciesze, że nie chodzi taka zapuszczona jak mamy moich kolezanek ale chciałabym by robiła to z klasą. tata tez sie źle czuje kiedy idac z mama na spacer słyszy te komentarze chłopaków w wieku 22,25 lat typu ,, patrzcie jaka p**deczka" ja tez to słyszałam..czuliśmy sie z tata okropnie a mama sie tylko szczerzyła i była taka dumna, że to do niej....

Gość gość
No cóż widocznie Lubi taki styl dla nastolatek i myśli że wygląda w tym seksownie a niestety tylko tandetnie . W mojej miejscowości jest taka 50 która się ubiera podobnie i wszyscy się z niej śmieją bo co z tego że ma figurę jak twarz już nie nastolatki . Spróbuj pooglądać z mamą fajne stylizacje w internecie i zasugeruj że chciała byś ją zobaczyć w takich stylizacjach .

Gość gość
To nie jest styl dla nastolatek, lecz kicz w wydaniu hardcore. Obciachu jej nie ujmiesz, musi sama tego chcieć.