Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy żałujecie imion, które daliście swoim dzieciom?

Polecane posty

Gość gość

Czy teraz po czasie nazwalibyście je inaczej? Ja 6 lat temu urodziłam za granicą i nazwałam córkę Julia. Teraz wróciłam do Polski i byłam w szoku, ze to imie jest tu teraz tak popularne. Nie zamierzam juz wyjezdzac i troche mi zal, ze moje dziecko bedzie mialo w klasie 5 Julek. Teraz dalabym mniej popularne imie.

Gość gość
Nie żałuję. Tez rodziłam dzieci za granicą i ani tu ani w Polsce imiona nie są popularne.

Gość gość
O boze ale glupie babska z was... i co z tego ze bedzie 5 julek? Moglas jej dac kunygunda brachilda gwarantuje ci ze bylaby jedena w kl

Gość gość
Ja żałuje, ze nazwalam corke Nina. W szkole wolaja na nia Nina słonina :-( Przez to przestalo mi sie to imie podobac

Gość gość
Dlugo wybieralam imiona dzieci a gdy znalazlam te jedyne bylam pewna decyzji. Mieszkam za granica, dzieci maja imiona polskie, malo popularne ale nieudziwnione.

Gość gość
O Boze...NINA??? Hahahahahah :D kto daje tak dziecku naiimie!??:o

Gość gość
U mojej malej w grupie przedszkolnej są 3 Nikole, 6 Julek i 4 Maje :D Makabra, te dzeci mają numerki az poprzydzielane . Daj ty spokoj. Oszaleliscie z tyumi Majami, jULKAMI

Gość gość
Ojeny, wielka mi tragedia, czy to takie istotne, aby dziecko mialo oryginalne nietypowe imię? Ja mam 2letnią Zosię i rocznego Tymona, nie zmienilabym tych imion na zadne inne :) I nie mysle o tym czy w szkole beda jedynymi Zosiami i Tymonami w klasie :)

Gość gość
Ja też mam syna Tymona i pomimo tego, ze nadal mi się to imię osoba jakos zupełnie mi do syna nie pasuje (ma 9lat).

Gość gość
Smieje sie z imienia tylko wiesniak i czlowiek niskiego pokroju zazwyczaj niedowartosciowany.Dalam moim dzieciom najpiekniejsze imiona na swiecei,bo nie tylko sa ladne ,ale takze duzo dla mnie znacza.

Gość gość
no i co lepsza julia niz jakas dzesika waneska i brajan

Gość Fika90
Moja córka ma na imie Nina i jak na razie ciagle mi sie podoba. I w d***e mam co ktoś myśli na ten temat.

Gość gość
chwilami żałuję z takiego samego powodu co Ty autorko..nazwaliśmy synka Jan a to teraz bardzo popularne imię - nie ma wizyty na placu zabaw żeby co najmniej jeden inny Jaś się tam nie bawił

Gość gość
Nina - bardzo ładne imię :)

Gość gość
Też mieszkam za granicą. Dałam swojej córce na imię Emilia. Ogromnie podobało mi się to imię ale nie byłam przekona bo zbyt popularne. Ale jak się urodziła to taka Emilka. Teraz trochę jednak żałuję bo bardzo popularne.

Gość gość
Krystian- nie żałuje. W dalszym ciągu podoba mi sie to imię i pasuje do synka. fajnie też ze nie jest popularne

Gość gość
Zuzia... też trochę żałuję, bo sporo tych Zuz

Gość gość jjnb
Ja nie żałuję, chociaż spotkałam się z opiniami, że imię popularne to sama nie poznałam drugiego chłopczyka o tym imieniu. Znam dwóch dorosłych i obaj dobrze czują się z tym imieniem. Chyba nie ma imienia które podobało by się wszystkim, najważniejsze, że podoba się mi i mężowi. Synek jest Gabriel, Gabryś, pasuje mu w 100%, jestem zadowolona.

Gość gość
Moja ma Marcelina i nie zaluje swojej decyzji....

Gość gość
ja kilkanaście lat temu dałam synowi Darek, miałam jakieś tam powody. Dziś powody ustały, a imię jest. Jak postrzegacie to imię?

córki imię żałuję od początku, miała się nazywać Zosia albo Emilka jej ojciec się nie zgodził bo miał swoje typy (Wiktoria, Weronika) więc nazwaliśmy Gabriela-imię do niej pasuje ale w mojej miejscowości dość popularne poza tym mało kto mówi do niej Gabi a mi podobało się to zdrobnienie. Córka ma w przedszkolu 3 Julki i 2 Wiktorie, żadne więcej imię wśród dziewczynek nie powtarza. Synka zaś nazwałam sama i dopiero gdy się urodził rodzina poznała imię,byli w szoku ale nie mieli już nic do gadania,nie żałowałam ani minuty imię w 100% trafione! :)

Gość gość
A jak ma synek na imię?

Gość gość
córka nadia

Gość gość
Moja córka nazywa się Pola, nie żałuję, że tak nazwałam, ale czasami myślę, że mogłam nazwać Ola ( Aleksandra)

Gość gość
pola ladne

Gość gość
ja mam nadiee

Gość gość
Ja mam Jerzego, bo lubię WOLODYJOWSKIEGO

Gość gość
a ja Adasia

Gość gość
Ja mam Hanke i nie zaluje :) super imie jak na moj gust i pasuje do niej. Hanka-skakanka

Gość gość
Ja jak gdybym miala corke, nazwalabym ja Nadin, a chlopca Nassim lub Amadeusz. Ale nie mieszkam w Polsce.