Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy żałujecie imion, które daliście swoim dzieciom?

Polecane posty

Gość gość
u nas mial byc Filip jeszcze wtedy 4 lata temu mi sie imie podobało teraz juz kobieta zmienna jest :P

Gość gość
ja mam Wojtusia, nie żałuję, chociaż bardzo podoba mi się też Olgierd i drugi raz bym się mocno zastanawiała

Gość gość
Wojtuś super, daj spokój z tym Olgierdem... trochę przekombinowane - sorry takie moje zdanie. Wojtek jest ponadczasowe, ładne i miłe dla ucha:) Ja mam Wiktorię, mimo, że jest ich dużo to zawsze chciałam mieć córcię Wikę... nawet 10 lat temu do bierzmowania wzięłam sobie imię Wiktoria ;) Podobało mi się też Małgosia ale mąż zaprzeczył -jego była nosiła to imię :D

Gość gość
Moj synek ma na imie Marcel po moim dziadku :)

Gość gość
ja nie żałuje córcia to Sandra mąż wybierał nie podobało mi sie za bardzo ale teraz jak najbardziej jest jedyna chociaz słyszałam opinie że imie patologiczne w nosie to mam ;) do patologi nam daleko a synus to Hubert najbardziej męskie imię jakie znam. Podobają mi się imiona typu Maja Julka ale przez popularność po prostu przestały mi się podobać Filipki OLki Ksawcie też tracą męskość ale o gustach sie nie dyskutuje każdemu podoba się co innego a o jankach Stanisławach nie chce nawet słyszeć bo imię obrzydliwe

Gość gość
u mnie tez jest córcia Sandra imie ktore jest w Polsce od lat 20 XX wieku wiec jakies nowe nie jest :)

Gość gość
Najgorsze imię to Sonia. Wiele psów suczek tak się wabi więc to imię odradzam.

Gość gość
Ja mam corcie Inge gdyby byl chlopak napewno bylby Igor tak wiec imie dla drugiego dziecka juz mamy chyba ze druga te bedIe dziewczynka to mamy kilka typo np. Inez , Kornelia , Anastazja , i jeszcze jakies swoje typy ma maz.

Gość gość
Dostałam od rodziców bardzo niepopularne, choć ładne imię. Moi rówieśnicy w przedszkolu i podstawówce nie mogli go zapamiętać. To jest problem, a nie to, że imię jest popularne, albo że zazdrosny dzieciak przedrzeźnia.

Gość gość
Nie zaluje mam Krzysia,ArkaiKasie kazde z nich nie ma imiennika w klasie Kasia ma6 lat Arek10 Krzys13

Gość gość
ja troche zaluje, z tego samego powodu co autorka, corka Julia, nie zdawalam sobie sprawe, ze imie stanie sie tak popularne, choc corka jest juz starsza i w klasie nie ma zadnej Julii to w mlodszych rocznikach jest sporo, imie nadal uwazam za bardzo ladne, mimo tej popularnosci, ale teraz bym sie zastanowila nad imieniem Gabriela lub Lucja, syn ma tez dosc popularne imie choc nie az tak-Aleksander

Jesteście żałosne ;) Dziecko nie długo przyjdzie na świat a Wy je wyzywacie.. Lepiej Was ignorować i się nie przejmować ;)

Gość gość
Matylda, dla mnie najpiękniejsze.

Gość gośćm akfaboabf
natan faktycznie dramatyczne imie. moze synek naleje mamusi kiedys wrzaca woda do gardla podczas snu w ramach zemsty

Gość gość
Ja jestem Julka, w moich czasach w szkole byłam jedyna na 1000 dzieciaków ;-) Teraz u mojej małej w przedszkolu w jednej grupie są 3. A moja córcia to Lena, bardzo mi się to imię podoba i bardzo do dziecka pasuje. Słyszałam, że jest popularne, ale sama nie poznałam żadnej Lenki i w przedszkolu póki co też nie ma. Mieszkamy na wschodzie Polski, u nas są w modzie zachodnie imiona ;-) chyba taki kompleks wschodu ;-) chociaż ostatnio królują Maje, Hanie, Zuzie, Ole a wśród chłopców Szymon, Filip.

Gość gość
Ja zaluje, ze dalam Indor i Kromka. Teraz bym wolala Czyzyk i Slomka, no ale czasu nie wroce.

Gość gość
a mój synek będzie - Wit, zdrobniale Witek

Gość gość
Gracjanna, Marcjanna- córki bliźniaczki, teraz w ciąży synek będzie - Antoniusz

Gość gość
Do tej od Wita: Opowiem c***ewna zabawna anegdote. Otoz mam wuja o tym imieniu i kiedys dzwonilam do jego pracy, gdzie odebrala jakas mloda siksa (sadzac po glosie i akcencie, jedna z tych tak zwanych blokowych Andzel) i ona w ogole nie rozumiala jakie imie jej podaje i o kogo pytam. Normalnie byla tak przeciezko skonsternowana, ze wyraznie bylo slychac, ze nie zna tego imienia, ani nigdy o nim nie slyszala, a to przeciez jedno z bardziej pospolitych imion pokolenia naszych rodzicow i dziadkow. Pamietam tylko jak powtarzala do sluchawki: "Jak? Wid? Wid?" :D

Gość gość
Ciezko nam bylo wybrać ale jak juz wybraliśmy to do dzis oba nam sie podobają:) nie zmienilabym za nic, poczekam co moje dzieci na to powiedzą jak będą w gimnazjum :P

Gość gość
ja żałuję własnie dlatego, ze dalam niepopularne imie. Teraz bym go juz nie nadała - uważam, ze lepiej miec popularne imie ktore nie budzi zdziwienia i nie powoduje, ze ktos dopytuje sie dwa razy o nie (juz to doświadczyłam) .

Gość gość
Julka nr 34 Nikola nr15 Maja nr9 . Biedne dzieci z numerkami zamiast imion.

Gość gość
Borys :)

Gość gość
ja mam Marcelinę i Nikodema i nie żałuję

Gość gość
gdyb6ym miala dziewczynke o imieniu lena, maja julka to tak, zalowalabym. Lena ohydne imie, wszyscy teraz tak nazywaja, LENa jak dla ruskiej prostytutki

Gość gość
Ja mam Radka i Basię, a niedługo na świat przyjdzie Julia :-)

Gość gość
Ja mam Ninę i Alicję. Niny nigdy nie żałowałam, byłam i jestem bardzo zadowolona, nie ma w jej otoczeniu drugiej Ninki. A imię pasuje w 100% do niej. Druga córcia to "świezynka", też celowałam w mało popularne, ale położne mi mówiły, że na oddziale leży już 3 Ale :P

Gość gość
To ja z 17:21 zapomniałam dodać, że absolutnie nie żałuję i imiona super pasują.