Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej cechy wygladu nie akceptujesz u potencjalnego faceta

Polecane posty

Gość gość

:-) ;-) :-)

Gość gość
Czarnych zebow czarnych paznokci pryszczy otylosci zakladania skarper do sandalow

Gość gość
długich włosów

Gość NiewidocznyKwiat
nie wiem

Gość gość
trudno powiedzieć. Podobny do araba

Gość gość
dużego garbatego albo krzywego nosa, trądziku, dużych braków w uzębieniu, łysienia :o paskudnych zaniedbanych stóp/ dłoni i oczywiście... małego penisa :D

Gość gość
wiesniactwa

Gość gość244
mam dla was dobrą wiadomość - w moim przypadku, nie raz nie dwa było tak, że na pierwszy rzut oka myślałam sobie "nic specjalnego". Ale przy lepszym poznaniu, gdy chłopak okazuje się fajny, plus to, że ja czuję, że on się o mnie stara, powoduje to, że zaczyna mi się podobać :) Dla was facetów to pewnie nie do pomyślenia.

Gość gość
braki w uzębieniu, szeroka dupa

Gość gość
i dlatego wlasnie znalazlam sobie meza nie polaka moj pierwszy maz powibijal mi zeby bylam szczerbata jak go zostawilam dzieki znajomym wyjechalam za granice i teraz jest mi dobrze nie musze sie uganiac ze smierdzacym polakiem

Gość gość
Długich włosów, długich i/brudnych paznokci, widocznych braków w uzębieniu, dużej brody. Jak widać wszystko to można zmienić, a wszystko to co pozostałe nie pasi, to przy bliższym poznaniu, z czasem przestaje przeszkadzać.

Gość gość
21:09 dla mnie jako kobiety to też jest nie do pomyślenia :o miałam kilka razy sytuację, że postanowiłam dać szansę, bo wszyscy mówili, że fajny chłopak, stara się. Niestety, jak nie ma chemii na początku to potem się nagle nie pojawi... swoją drogą dobrze, że wiele kobiet nie lubi dłuższych włosów i dużej brody, ja uwielbiam i jest mniejsza konkurencja :D tak samo ze wzrostem, wolę takich około 175, którzy dla większości kobiet są aseksualni :D

Gość gość
Gęstego owłosienia na klacie i pod pachami, kolczyków, długich włosów, okularów, bardzo odstających uszu jak u słonia, grubych, łysych, pakerów, suchoklatesów

Gość gość
Nadwagi oraz brzucha piwnego.

Gość tralalilalila
Długie włosy, tatuaże, kolczyki, otyłość, chudosc przy jednoczesnym zgarbieniu, przesadne dbanie o wizerunek, wypracowany styl w ubieraniu, nieprzyjemny wyraz twarzy, przerost mięśni, gruby tyłek.

Gość tralalilalila
Broda, styl na hipstera.

Gość gość
W ogóle nieumięśnionej, choćby minimalnie klaty. Taka "zdechła" klata jak u kurczaka jest dla mnie aseksualna. Kojarzy mi się z chłopczykiem, a nie z facetem.