Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony w ten wieczór

Przez ojca alkoholika jestem chory na nerwicę.

Polecane posty

Gość Zasmucony w ten wieczór

Już nie daję sobie rady z niczym. Jestem całkowicie rozbity psychicznie. Nie potrafię się skupić na nauce, odsuwam się od znajomych, przesiaduję tylko w pokoju i spędzam czas przy laptopie. Z mamą myśleliśmy, że jak pójdzie do pracy, to nie będzie tyle pił, ale jest jeszcze gorzej, bo sobie ciągle odkłada z pensji na alkohol. Nie wiem, co robić. Została mi jeszcze jedna klasa liceum, zanim się stąd wyrwę. Jestem tak rozstrojony emocjonalnie, że z byle powodu zaraz trzęsą mi się ręce, mam duszności, płaczę, nie mogę spać. :( Kiedyś się umiałem uśmiechać, miałem nawet dziewczynę w pierwszej liceum, ale to wszystko przez niego przepadło. Szczęście utopiło się w smutku i strachu.

Gość gość
Tyle wytrzymałeś to wytrzymasz jeszcze ten rok :) Idź do lekarza jeśli masz nerwicę.

Gość gość
Nie poddawaj się,ja pochodzę z alkoholickiej rodziny i nawet z nia2się nie utozsamiam.Piję może kilka razy w roku kiedy mam ochotę,choć mogę się bez tego obyć w ogóle,obiecałam sobie że ja nie będę taka i moje dzieci nie będą przechodzily piekła które mi zafundowala rodzinka.Uwierz w siebie.