Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówazwiedzająca

kto poleci tani nocleg w warszawie? zwiedzianie

Polecane posty

Gość gościówazwiedzająca

Witam, Poleci ktoś tani nocleg w Warszawie, bliżej centrum i w przystępnej cenie (dziurawa studencka kieszeń). :-) Wybieram się na zwiedzanie( max. 7 dni) wgl nie wiem na co jeszcze zwrócić uwagę przy wybieraniu. Wg mnie muszą być: - niska cena, max 25 zł/doba - łazienka (prysznic, toaleta itp.) - czysta, obleczona pościel - aneks kuchenny A może wynająć np. kawalerkę na tydzień?

Gość gościówazwiedzająca
wstyd się przyznać, ale nigdy nie byłam wa jakimś hotelu czy coś. Nie wiem czy dają j.w. czystą pościel(np w schronisku młodzieżowym).

Gość gość
"max 25 zł/doba" x nie ośmieszaj się pewnie jesteś z jakiegoś małego miasteczka :D

Gość gość
25 zl to malo

Gość gość
za 25 złotych to nic nie znajdziesz w warszawie syfowate klitki zaczynają się od 100zł za dobę

Gość gość
hehe lazienka i aneks kuchenny hehe i moze jeszcze sama w pokoju

Gość gość
moon hostel w centrum,cena o wiele ponizej stowy wiec nie pieprzcie ze ponizej stowy nic nie ma.a warunki bardzo dobre.

Gość gościówazwiedzająca
No, jestem z małego miasteczka? I co z tego ? :-D Sama, w pokoju, czemu nie? Ale wiem, że za taką cenę luksusów nie będzie. :-)

Gość gościówazwiedzająca
up

Gość gościówazwiedzająca
ktoś coś jeszcze zaproponuje? sprawdziłam moonhostel, wygląda spoko i ceny do przeżycia :-)

Gość gość
dziewczyno, otrząśnij się Za miejsce w hostelu w pokoju wieloosobowym ze wspólną łazienką musisz spokojnie liczyć 6-8 dych za dobę, a Tobie się marzy sama w pokoju z łazienką i aneksem kuchennym DO 25 zł???? Z choinki się urwałaś? No chyba, że d... zamierzasz dać i wyglądasz dosyć wyględnie to może jeszcze uda Ci się na tym "zwiedzaniu" zarobić

Gość gościówazwiedzająca
heh, licz się ze słowami...osobo. Widać, że kultury się nie nauczyłeś/aś za młodu. I naucz się czytać, bo nie napisałam w samym centrum, a blisko centrum. I jeżeli masz pisać głupoty i obrażać to nie pisz i opuść to forum.

Gość gość
dziecko, nie wiem gdzie tu widzisz obrażanie, ale chyba naprawdę z tej nieszczęsnej choinki się urwałaś, skoro coś takiego uznajesz za obrazę. I przyjmij do wiadomości, że za 25 zł "blisko centrum" to najbliżej w Pcimiu Dolnym będzie, ale to wyjdzie minimum 50 km od centrum, w pokoju z kilkoma nielegalnie pracującymi Ukraińcami

Gość gościówazwiedzająca
Droga osobo, jeżeli nie masz nic do napisania, co jest związane z tematem - nie pisz. Nie będę wdawać się w dyskusję.