Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt do facetow o sex

Polecane posty

Gość gość

Jak to u Was jest z tym sexem?Czy jak czekacie na sex w relacji damsko meskiej dlugo to doceniacie?a jak szybko to sie szybko partnerka nudzicie?

Gość gość
Doceniać długie czekanie? Bezsens.

Gość gość
Taki uniwersalny czas to jest tak 2-3 miesiące,ani za szybko ale też nie jest to okres w jakim bez seksu można się znudzić.

Gość gość
sorry, że się wypowiem (jestem kobietą) ale strasznie mnie to denerwuje to czekanie, liczenie randek itd z jakiej paki kobieta ma udawać, że nie ma ochoty na faceta tylko po to, żeby on bardziej docenił seks z nią? :o no nie ogarniam skoro oboje na siebie działają i oboje są ludźmi to dlaczego dla kobiety to ma być jakiś wyznacznik? Głupie to.

Gość gość
nam zostal miesiac a znamy sie 2...i boje sie tego co bedzie pozniej tego co bedzie po pierwszym razie jak bedzie ze relacje sie zmienia... Cos w tym jest ze po pierwszym razie wszystko sie zmienia zgodzicie sie ze mna?

Gość gość
Ovhote to mozesz miec na cukierka a nie na faceta jak na zabawke...Facet to tez czlowiek...

Gość gość
według mnie tak na lepsze :) no chyba, że facet okazał się fatalny w łóżku to wtedy trzeba szukac nowego :(

Gość gość
Facet to człowiek i kobieta to człowiek, a ludzie to zwierzęta i naturalne, że mamy popęd seksualny..