Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy według was wczoraj nie mogłam bardziej się poniżyć ?

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj na imprezie i byłam trochę pijana no i niestety wczoraj zrobiłam przysłowiowego loda facetowi, wstydzę się tego, czuję się jak jakaś prostytutka.

Gość gość
Mogłas sie bardziej ponizyc - dodajac do tego normalny stosunkek, potem analny a nastepnie wylizujac z podłogi resztki jego spermy. aha, no i rimming jemu na koncu. wiec spoko. 🖐️

Gość gość
przestań, jesteś dorosła, możesz robić co chcesz, błędy też możesz popełniać, robisz to na własne konto. Nie przejmuj się już, następnym razem nie zrobisz tego, jeżeli Ci nie odpowiadało. :)

Gość gość
polknelas chociaz i byl zadowolony z twojego lodzika?

Gość gość
dziś to akurat jasne, ale ona zadala pytanie "techniczne" - czy nie mogla sie bardziej ponizyc, wiec technicznie jej odpowiedzialem - mogła. :D poza tym wszystko w porzadku, mam nadzieje ze spotkany sie na nastepnej imprezie. :classic_cool:

Gość Ilona 86
Ja kiedyś na imprezie nie tylko zrobiłam loda ale potem rozebrałam się i dałam się wydymać przy wszystkich. Zrobiłam niezłe widowisko. Kaca miałam strasznego i okropnie się tego wstydziłam jednak zdałam sobie sprawę, że podnieciło mnie to jak nic dotąd. To niebył jeden raz. Pomimo strasznego wstydu jak się da prowokuję teraz takie sytuacje.

Gość gość
to super ze sa takie odważne dziewczyny:) a gdzie jeszcze sprowokowałaś?:)

Gość gość
Lodzik to jeszcze nie tragedia. Ale np pelny sex bez gumki, sex analny pozniej z pupy do ust i wytrysk na twarz to by bylo pelne upokorzenie i wstyd. bylabys w 100% zwykla szmata.

Gość gość
a tak to jest nie zwykła:)