Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was też patologia pali na balkonach i smrodzi wam w mieszkaniach?

Polecane posty

Gość gość
Jak TOBIE BARDZO ZALEŻY to sobie kup domek na obrzeżach :-)

Gość gość
Jeszcze kilka lat będę musiała pracować na niego. Pisałam o tym już przecież. Wystarczy czytać :) Dobra idę spać

Gość gość
Ty kurffo życze ci zdechniecia :-)

Gość gość
Nie cierpie takich ludzi jak ty.....

Gość gość
Dlaczego nie cierpisz? Nic mi nie przeszkadza w sąsiadach poza tym, że palą fajki i mi smrodzą w mieszkaniu. Niektóre osiedla wprowadziły zakaz palenia na balkonach. Moje niestety nie. Czy wy naprawdę nie wiecie że bierne palenie szkodzi a dym papierosowy jest zwyczajnie uciążliwy?

Gość gość
Popieram autorkę może nie w sposobie określania sąsiadów, ale problem istnieje. Jeżeli ktoś ma pecha i trafia na nałogowego palacza to praktycznie co jakieś 30 minut jest narażony na wdychanie dymu jeżeli ma otwarte okno. Dla mnie palenie na balkonie to jest zwyczajne chamstwo ewentualnie nieświadomość

Gość gość
w mojej miejscowosci jakie 2 tyg temu z powodu niedopalku zapalil sie ludziom balkon tzn jakas tkanina na balkonie. niedopalek pochodzil od ktorys sasiadow bo oni sami nie pala. slyszalamtez historie o wypalonych dziurach w praniu. mnie osobisce przeszkadza jak ktos pali na balkonie bo niestety dym sie roznosi.a najbardziej irytuje togdy wieczorem sobie leze w lozku,okno uchylone przyjemne swieze powietrze a tu nagle czar pryska

Gość gość
Dokładnie, bardzo często czymś co mnie budzi jest właśnie papierosowy dym który wlatuje mi do mieszkania.

Gość gość
Tak palą sąsiedzi mieszkający pode mną. Jak mam okna otwarte to wali nieludzko. Kupię coś co będzie smierdzialo i wystawie na balkon. Nie rozumiem czemu nie palą w domu skoro tak lubią papieroski to nie powinno im to przeszkadzać.

Gość gość
U mnie też palą niestety. Nie wiem co z tym zrobić