Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keke0402

Moja nowa dziewczyna ma reputację szmaty

Polecane posty

Gość keke0402

Witam mam problem bo spotykam się od miesiąca z dziewczyną która jak się okazało (po miesiącu) ma reputację puszczalskiej w małym mieście... Coś do niej poczułem, zacząłem się zakochiwać ale sam nie wiem co z tym dalej zrobić skoro znam jej przeszłość. Do tej pory było mi z nią dobrze. Osoby które ją bliżej znają zapewniają mnie że się zmieniła...ona sama też, ale też sporo ludzi przed nią ostrzega. Dać jej szansę ? Czy tylko się nią pobawić... co o tym myślicie ?

Gość gość
Czy ma zamontowany licznik odwiedzających ci/pę?

Gość gość
Pewnie i tak tylko się nią pobawisz, bo faceci to dupki!

Gość gość
Nie zawsze to jest prawda.Do tego wiela dziewczyn na sile chce miec chlopaka i tak koncza bo faceci sia nia bawia by tylko zaliczyc.Ja bym sie zwiazal nawet z prostytutka tylko by byla lojalna wobec mnie i otwarta,szczera.Skonczyla z prostytucja nawet bym chcial za zone.Gdyby chciala seksu i innym to tylko w mojej obecnosci i udziale.Bo skoro wczesniej jaz inni rzneli to dlaczego by nie mogla ze mna miec grupowych seksow.

Gość gość
Czy to co inni myślą o nas jest ważne na tyle by określać człowieka na podstawie opinii To że ktoś ma kilku partnerów a nie trzyma się jednego oznacza że jest złym człowiekiem? Lepiej mieć kilku wcześniej by móc poznać ludzi, siebie i dowiedzieć się co jest dla nas najważniejsze, jak chcemy żyć i z kim jest nam najlepiej Stereotyp nakazuje mieć tego jedynego A życie potem boli kiedy dwoje ludzi żyje ze sobą jak pies z kotem i nic ich nie łączy Jeśli zadajesz sobie pytanie "czy się nią pobawić" nie warto w tym być, daj jej poznać kogoś kto będzie jej wart Widocznie to jeszcze nie czas

Gość gość
To teraz Ty będziesz miał wśród normalnych kobiet opinię tego, który zadaje się ze szmatami i tym samym utrudnisz sobie kontakty z nimi.

Gość gość
Jak trzeba być tępym i niedojrzałym żeby się cudzą opinią zadręczać :/ Ja też wielce miałam opinię szmaty, która za mną chodziła latami. A czemu? Bo facet, z którym się spotykałam chciał mnie zaliczyć i się mną pobawić, a ja mu nie dałam. Zostawiłam cnotę dla męża. I co z tego mam? Pochwala to ktoś? Nie, bo ludzie słuchają głupich plotek. Grunt to jaka jest dla ciebie, jak cie traktuje, a nie co kto o niej myśli.

Gość gość
Jak trzeba być tępym i niedojrzałym żeby się cudzą opinią zadręczać xx Oczywiście że opinie w gronie ludzi wśród których się żyje nie są ważne, podobnie jak reputacja..

Gość gość
No nie wiem jak Ty masz, ale mnie interesuje tylko opinia rodziny i najbliższych przyjaciół, męża. Nikogo więcej.

Gość gość
A druga sprawa - rzeczywiście super reputację mają osoby, które patrzą kto co i z kim w łóżku robi. Normalna kulturalna osoba nie słucha plotek i nie ocenia na jej podstawie innych.

Gość keke0402
Postanowiłem dać jej szansę bo wiem, że jej na mnie zależy... mi tak samo na niej i dlatego myślę, że warto! Natomiast moje doświadczenie z dziewczynami jest dużo mniejsze...to głównie przez moją nieśmiałość (bo oglądają się za mną nie powiem, że nie)...teraz się zmieniłem, jestem bardziej kontaktowy czerpię z życia ile się da i chcę mieć dziewczynę na stałe a nie pierdo..ć pierwszą lepszą (choć jak mówię ja nie miałem wiele dziewczyn przed nią... tylko z dwoma uprawiałem sex), boję się że kiedyś mi się znudzi i będę chciał spróbować z inną ale to tylko moje obawy...nie chcę jej też zranić :(

Gość gość
A czemuż ty się zadreczasz tym co będzie Mówisz że jest wam dobrze razem i to jest teraz najważniejsze Tu i teraz

Gość gość
Znam ją, klaskała sie z każdym kto jej sie nawinął

Gość gość
szczerze mówiąc nie życzę ci przyszłości z tą laską. jak tylko się dowie o naturze twoich wątpliwości natychmiast przestanie cię traktować na poważnie. rzuci cię przy najbliższej okazji, bo po co jej taki goguś jak ty. co z ciebie za facet?

plotki nie biorą się znikąd, ale sam musisz się przekonać. może faktycznie zmieniła swoje podejście i poukładała swoje życie. ktoś kiedyś może puścił plotkę, bo go (któregoś gościa w przeszłości), a ten ze złości nagadał głupot. a może to prawda. sam musisz dociec. nie opieraj się tylko na opinii innych ludzi, ale miej je na uwadze. :)

Gość gość
Jesli to ladna i wyrozniajaca sie dziewczyna, a do tego madra i fajna- to zapewne sa to plotki. Baby sa wstetne i zawsze plotkuja o innych kobietach, rzucaja im klody pod nogi. A jaka moze byc najwieksza obelga dla kobiety i jak mozna jej "dowalic"? Mowiac, ze jest latwa i puszczalska. Faceci tez czesto opowiadaja niestworzone historie, o kobietach, ktorych nie moga miec. Albo udaja powazne intencje, zeby zaliczyc...

Gość gość
są takie czasy że co 2 ma opinię puszczalskiej, często bez powodu. jak jest fajna, ładna zależy ci na niej to spotykaj się z nią. bo stracisz fajną dziewczynę i szansę na miłość przez głupie plotki

Gość gość
Spotykaj sie z nia, zobaczysz czy to madra, fajna dziewuszka i czy bedziesz chcial nadal sie z nia spotykac, sam najlepiej stwierdzisz jaka jest z niej osoba, a nie to co ktos pieprzy. Ja uwazam ze lepiej ze sie dziewczyna wyszalala (jesli to prawda), sprobowala czego chciala, jest XXI wiek. Jak bedzie chciala z toba byc to znaczy, ze to wlasnie tego chce, ciebie chce i robic to z toba. Wiec juz co to znaczy uprawiac sex z kims innym i co seks z roznymi osobami moze przyniesc. A nie trzymanie cnoty do slubu (jakby nadal bylo sredniowiecze), a potem, predzej czy pozniej, po 5-10-15latach zastanawianie sie jakby to bylo z kims innym i scysje, rozstania czy zdrady

Gość gość
A ktoz Ci takie rewelacje opowiada ? Koledzy, faceci, których kopnęła w dupę ? Czy panienki, które są z różnych względów zazdrosne ? Zastanów się czy warto wierzyć w takie rzeczy, czy faktycznie robi/robiła coś złego

Gość ośmiornica567
Ja jestem kobietą, obecnie żoną i matką, ale niegdyś również miałam taką opinię niestety... Zdarzyło mi się kilka razy w młodości mieć do czynienia z nieodpowiednimi chłopakami, z którymi co prawda nie uprawiałam seksu jako takiego, ale np. oralny czy po prostu peeting. Wszystko jest dla ludzi uważam i nie robiłam z tego wydarzenia. Ale ten jeden raz, gdy wzięłam do ust z ciekawości tylko sprawił, że latami ciągnęło się za mną hasło "lodziara" i temu podobne. Jak poszła jedna plotka, ruszyła lawina następnych. Nieraz dowiadywałam się od obcych, że z panem X robiłam to i to, a tymczasem z panem X nie zamieniłam nawet słowa. Rozumiesz autorze? Jestem człowiekiem i też jako nastolatka miałam swoje potrzeby, ale czy to znaczy, żeby ludzie takie bujdy pchali i opowiadali o moim życiu? Do tego wszystkiego dołączyły dziewczyny, z którymi się nie lubiłam - ich czynny udział zrobił swoje, przez co podejrzewam ludzie do tej pory mnie z tymi bzdurami kojarzą, a już dawno nie jestem nastolatką. Dlatego ja do tej pory nie znoszę przekazywania takich plotek, żerowania na nich, oczerniania i oceniania na podstawie takich bzdur, zwłaszcza jeśli się czegoś na własne oczy nie widziało. Wolę się sama przekonać czy ta osoba jest warta znajomości, a liczba jej partnerów seksualnych mnie w ogóle nie interesuje. Powiem więcej: miałam kilku poważniejszych facetów do tej pory, ale wyszłam za tego, który jasno powiedział, że moja przeszłość go nie interesuje, bo liczy się to co jest tu i teraz, i że przecież każdy ma prawo do przeszłości. Za to go najbardziej cenię. Kochamy się, mamy dziecko i ani razu nie wypomniał mi co i z kim robiłam, choć o wszystkim wie. Przemyśl, co Ci napisałam.

Gość gość
ośmiornica567 każda d***** powie że przeszłość się nie liczy. ja kijem bym nie ruszył takiej. trzeba się szanować, a nie s pierwszym lepszym do łóżka, po kilku (czy może po jednej) randkach sypiać

Gość gość
ale że cipa jej się zużyła czy co bo nie kumam?z ludźmi się wiążesz czy z nią?a wiesz że ludzie są tacy że nawet dziewicy mogą przypiąć łatkę dziwki z czystej złośliwosci?czasem prostytutki mają lepsze serca ot tych niby porządnych

Gość gość
co tak poza tym obchodzi innych kto z kim i z iloma spał?jej dupa jej sprawa,czasem tacy gorliwi katolicy są gorsi od samego diabła a na kobiety często zmieniające mężczyzn patrzą ze zgorszeniem jakby sami byli święci

Gość gość
co tak poza tym obchodzi innych kto z kim i z iloma spał?jej dupa jej sprawa,czasem tacy gorliwi katolicy są gorsi od samego diabła a na kobiety często zmieniające mężczyzn patrzą ze zgorszeniem jakby sami byli święci