Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na serio po co wam te kikuty pępka?

Polecane posty

Gość gość

Co to za pamiątka?

Gość gość
Na serio tak ci żal o***t ściska ze musisz kolejny temat założyć o tym??

Gość gość
a co cie to obchodzi tak ci to strasznie przeszkadza ze ktos trzyma kikut pepka

Gość gość
Tylko i wyłącznie po to, żebyś mogła obnażyć swoją głupotę zadając po raz milionowy takie pytania :D

Gość gość
Taż mnie zastanawiają czasami te pseudopamiątki. Jakieś kikuty, osikane testy. Słyszałam, ze niektórzy mają zamiar dać to dzieciom na osiemnastkę :D Już widzę jak nastoletni chłopak skacze z radości bo dostał próbkę moczu mamusi i kawałek flaka :D

Gość gość
Kikuty! :O ohydne :O obrzydza mnie na samą myśl. Rozumnoem pierwszy smoczek, pierwsze buciki, ale KIKUTY! :O

Gość gość
Jedtem normalna i nigdy mi nic takiego nie przysxlibdo głowy. Ale walniete mamyski pewnie bawet smolke trzymają w sloikach.:) haha

Gość gość
poważnie ktoś tak robi? bleee

Gość gość
ile jeszcze tematów o tym założysz debilko? czerwone wstążeczki wiążecie w wózkach idiotki, dzieci wodą polewacie w kościele i inne gusła odprawiacie i nikogo to nie śmieszy, bo to jest wasza wiara och i ach! choć to tak samo kretyńskie jak te kikuty, a o tych kikutach milion tematów niezrozumienia, ja prdl co za szmatławce z was :o

Gość gość
hahaha no właśnie po co polewacie dzieci wodą w kościele? o matko jak mnie to śmieszy :D :D :D ale tematów o tym nie zakładam :D

Gość gość
Uderz w stol a kikuciary zaczną szczekać

Gość gość
KIKUCIARY :D :D :D

Gość gość
Ja nie zbieram kikutów dzieci ale też nie mam potrzeby zakładać o tym tematów ani kogoś wyzywać, nie przyszło wam to do głowy? Dla mnie kikuty to taki sam kretynizm jak polewanie dziecka wodą w kościele :) ale DLA MNIE a każdy niech sobie robi co chce. Dlaczego to was tak boli. Matko jeszcze tego na kafe nie było :(

Gość gość
jakby mi matka teraz dała takiego kikuta blee jak mozna to zostawiać na pamiątkę ?

Gość gość
a trzymałybyście wysuszone łożysko po porodzie lotosowym? :D to jest dopiero hardcore a słyszałam, że niektóre matki je gotują z jakimiś ziołami a potem zamykają w kapsułkach i połykają jak leki, blee

Gość gość
Fuj zygac mi się chce, coś obrzydliwego Bleee oblecha jak można coś takiego trzymać, mnie brzydza nawet włosy chowane z dziecinstwa.

Gość gość
ty juz sama ze soba piszesz że to ble i feee szajbusko :o lecz się nie wiem kto jest większym debilem ktoś kto zostawia te kikuty czy ty, że po 5 wpisów zamieszczasz o tym jaki głupie są kikuty na pamiątkę :o nie widzisz, że już zadna fanka kikuta nie pisze do ciebie?

Gość gość
ja trzymam suszone plemniki, wywirowałam prezerwatywę w wirówce od sałaty 🌼

jakie kikuty :o wolał g****o wziąć do ręki niż to coś ale fakt niech sobie robią co chcą chuj komuś do tego.