Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was ma szczoteczke elektryczną oral b???wejdzcie plisss

Polecane posty

Gość gość

jak ladujecie te szczoteczke???czy ciągle trzymacie ją w kontakcie i nie wylączacie ?bo moja znajoma mowi ze tak powinno sie ładowac i ona tak ładuje.. druga znajoma mowi ze zgodnie z instrukcją trzeb aładowac po wyladowaniu 16 godzin zawsze..? czyli nie mozna sobie doladowywac byle kiedy i na kilka godzin tylko,bo sie zepsuje?

Gość gość
ja mam tak, ze ładuje ją jak się rozładuje. Podłączam ją zazwyczaj na noc, odłączam popołudniu jak z pracy wrócę. Nie dbam o nią tak 'zgodnie z instrukcją'. Mam już ją ponad rok, bateria trzyma baaardzo podobnie jak na początku.

Gość gość
ale jak za mocno naladujecie to potem zęby wam sie zniszczą i szkliwo..nie wolno myc nią jak ma za dużą moc bo zeby sie kruszą potem.

Gość gość
Wlaczam na noc a odlaczam rano i tyle

Gość gość
9.55, weź się za lekcje gówniarzu. Najlepiej ładowac na noc, rozłączyc rano.

Gość gość
ja robię tak samo: włączam nad wieczorem i odłączam rano, bateria trzyma dość krótko,tak ze 3 dni używając 2x dziennie

Gość gość
gość dziś większych bzdur dawno nie słyszałam :)

Gość gość
moj stomatolog odradza elektryczne bo mówi ,że niszczą szkliwo więc gosc wyzej ma troche racji.

Gość gość
tWÓJ stomatolog ma coś z głową szczoteczka ma wbudowaną "inteligencję" jak za mocno przyciskasz to przestaje działać, manualną można sobie więcej szkody narobić jak to się źle robi ,,,,niestety z tym szczoteczkami jest 1 problem szybko siada akumulator ,potem więęcej się laduje niż działa i raczej trzeba kupić następną

Gość gość
ale moja nie ma intelligencji i nie ma tak ze przestaje dzialac jak za mocno przyciskam..ja mam starszy typ widocznie bo zwykla za 100 zl a nie te nowsze.

Gość gość
Ja mam Orał B trizone od 1,5 roku. Ładuje ją wtedy, kiedy rozladuje się kompletnie lub kiedy wiem, że już na dwóch kreskach ledwo ciągnie. I ładuje do pełna, lub z przerwą na użycie i dalej do pełna (jak naladuje się do pełna to przestaje migać i wyłączają się wszystkie diody). Pracuje rewelacyjnie. Nie zauważyłam spadku mocy czy też trwałości aku.

Gość drabulec
Ale dużo lepsze są szczoteczki soniczne, niż te elektryczne, rotacyjno-obrotowe. One lepiej czyszczą zęby, skutecznie usuwają kamień nazębny, a nawet wybielają. Ja jakiś czas temu właśnie kupiłam sobie szczoteczkę SEYSSO ( http://pl.seysso.com/ ). Jest naprawdę świetna, mój stomatolog potwierdza ;). Akumulatorek trzyma 6 tygodni, a szczoteczka jest niezwykle miła w dotyku i wygodnie się ją trzyma.

Gość Kataszynka
Faktycznie, zdrowe uzębienie jest bardzo ważne zarówno dla ogólnego stanu zdrowia, jak i dla prawidłowych kontaktów z innymi ludźmi. Jeśli dalej się wahacie, to poczytajcie w http://techfresh.pl/szczoteczka-z-irygatorem-jaka-szczoteczka-elektryczna-najlepsza/ o tym, czym kierować się podczas wyboru szczoteczki elektrycznej. Na pewno będzie to dla Was przydatne.

Gość gość
Mam Panasonica i uważam, że to super opcja. Mycie jest bardzo wygodne i dokładne - zdecydowanie czuję się lepiej niż przy zwykłej szczoteczce.