Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolesna miesiaczk po CLO

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie otóż w tym xyklu bralam przez 5 dni Clo na stymulacje owulacji bralam to pierwszy raz dzis jest rowne 7 dni przed miesiaczka a ja zwijam sie z bolu jak by to byl pierwszy dzien okresu czy to normale ???? To po tych tableetkach ktoras tak miala ????

Gość gość
??????????

Gość gość
Mialas monitoring? Pecherzyk pękł?

Gość gość
nie mialam , lekarz mi to zapisal i kazal przyjsc dopiero za dwa miesiace jak nie bedzie rezultatu

Gość gość
I to jest właśnie glupota i nieodpowiedzialność konowalow! Clo bierze sie pod nadzorem lekarza, czyli powinnas miec monitoring owulacji az do pekniecia pecherzyka. Mogla Ci sie zrobic torbiel i stad ten bol

Gość gość
czyli co mam robic ??? Poczekac do miesiaczki ?? czy isc do lekarza

Gość gość
Jak Cie bardzo boli to idz do lekarza, jesli to torbiel to powinnas dostac coś na jej wchłonięcie np. Duphaston czy luteine i nie powinnas brac absolutnie clo dopoki ona bedzie, bo ja tylko przestymulujesz. Zmien tez lekarza bo temu ewidentnie sie nie chce prowadzic leczenia prawidlowo

Gość gość
no wkasnie chyba zmienie bo ja jestem po 2 poronieniach a lekarz nie zlecil mi zadnych badan absolutnie zadnych mialam tylko hsg i teraz te clo kazal mi brac mowilam mu ze moze to zrosty albo czy prolaktyna nie taka jak powinna byc a on ze nie trzeba..... Tylko jest to najlepszy lekarz w moim miescie ordynator szpitala moja siostra go chwali dzieki niemu ma dzieci ah sama juz nie wiem.... meczy mnue juz te czekanie i chodzenie po lekarzach....