Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxyz

Jakie te Niemki naprawde sa ?

Polecane posty

Gość gośćxyz

Juz pierwszego dnia nie moglismy oderwac od siebie wzroku, po pracy poszlismy na piwo. Po drugiej randce wyladowalismy w lozku, nie wyobraza sobie zycia beze mnie, jak mnie tylko zobaczyla od razu wiedziala, ze jestem wlasnie tym. Teraz nalega zebym u niej zamieszkal, bedzie taniej no i dojezdzalibysmy jednym autem. Ja jej na to, ze mysle o niej powaznie, ze wszystko musi przyjsc po kolei a ona mi, ze tym bardziej, ze przeciez jestesmy jak jakies dwie polowki Platona (slyszal ktos o czyms takim ?), ze to cudownie, ze sie odnalezlismy, ze nie mozemy tego zmarnowac. Pracuje tu dopiero 3-ci tydzien i swiat wywrocil mi sie do gory nogami. Czasem mysle, ze mi sie to wszystko sni. Czy to nie za szybko, przeciez co nagle to po diable. Juz sam nie wiem.

Gość gość
To moze ja cos powiem z wlasnego doswiadczenia. Pierwsza Niemke jaka mialem w lozku, ładna. zgrabna, wygolona cipka. Ale kłoda. Loda dobrze robila ale malo aktywna w sexie. Mialem tez laske co miala 17 lat chyba wtedy. Sliczna, cudowne cialko. Slodka wygolona c**eczka. Niesmiala w lozku ale bylo mi z nia bardzo przyjemnie. Mialem tez jedna bardzo ladna i zgrabna ale nie chciala sexu wiec skonczylismy na lizaniu.

Gość gośćxyz
Przeciez mi nie o seks chodzi, chociaz jest cudownie, tylko o zaangazowanie. Obawiam sie, ze takie milosci co tak nagle przychodza tak samo szybko sie koncza. Chcialbym to jakos przyhamowac, miec kontrole nad tym wszystkim, przeciez to czyste szalenstwo co sie teraz dzieje !

Gość gość
sorki. nie czytalem tego co napisales. Przeczytalem tylko temat i napisalem co wiedzialem :D

Gość gość
samotny romantyk, nie znasz sie i tyle.

Gość gośćxyz
Wlasnie ze nie, jest szczuplutka, moze troche za wysoka ale na pewno nie jest brzydka. I umie gotowac, co mnie bardzo zaskoczylo, bo myslalem ze tylko gotowce z mikrofalowki.

Gość gość
Naogladales sie reklam i marzysz o Klaudii Szifer ?

Gość gość
takiej jak Andrzela nie dostaniesz :)

Gość gość
Niemki nie lubia Burakow :)

Gość gość
A Polacy Szkopuf.

Gość gość
U Niemek wygolona Cip/ka to standart

Gość gość
nie widziałem jeszcze ładnej niemki zainteresowanej polakiem