Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna nosi za duży stanik

Polecane posty

Gość gość

Jak powiedzieć jej że jest za duży,bo jej piersi właściwie w nim pływają. Sama ich konsystencja jest jakaś taka rzadka, moja była miała trochę mniejsze ale były jedrne a obecna twierdzi że ma rozmiar G ale konsystencją przypominają te ziolone gluty co kiedys dzieciaki kupowały na wycieszkach szkolnych.

Gość gość
Powiedz jej to wszystko co nam napisałeś ;)

Gość gość
Zaprowadz do salonu bielizny z porada brattfiterska :) rozmiarowki sa naprawde rozne... Obwod tez trzeba dobrze dobrac... Ja np nosze 65J a przekonalam sie o tym dopiero w tym salonie :)

Gość gość
Zaproś ją do jakiegoś sklepu z bielizną, gdzie brafitterki dobierają do kobiety właściwy rozmiar stanika, model, udzielają stosownych porad, i kup jej jakiś taki dobrany stanik przez te panie, ciężko mój drogi panie po biuście G spodziewać się, że on będzie jakiś bardzo jędrny, ja mam B75, to mogę mieć jędrny biust, ale G to jest już co do dźwigania,facet prawdziwie kochający swoją kobitę nie widzi "zielonych glutów" tylko piersi, które choć są trochę za duże i nieidealne to i tak są dla niego pociągające, piękne.

Gość gość
ja nie mam pojęcia jak się dobiera stanik, Nikt mnie tego nie uczył. A ubrania mam od sąsiadki więc noszę co mi wpadnie w ręke

Gość gość
Hehe ja nie noszę wcale. Ale za duże wyglądają bardzo bardzo brzydko.

Gość gość
Slabo, stanik powinien być dobrze dobra ze względu estetycznych ale tez dla dobra piersi. Polec dziewczynie sklep http://www.anais-apparel.pl/, maja tam szeroki wybor zmysłowych biustonoszy, na pewno dobierze sobie cos odpowiedniego