Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fatalne czasy nadchodzą

Polecane posty

Gość gość

Fatalne czasy nadchodzą. śluby gejów i lesbijek, adopcje przez nich, emigranci z Maczetami, W UK nawet mają większe prawa niż rodowi Brytyjczycy. Wycofanie gotówki z obiegu aby zmusić każdego do posiadania konta, czyli dojenie nas przez banki i większa kontrola. Czytałem że w UK gość chciał wypłacić ok 300 funtów i pytali go po co, odmówił więc przyjechała policja. Koszmar.

Gość gość
p'i'e'r'd'o'l sie :classic_cool: albo idz pod sutanne do swojego bożka

Gość gość
I zapomniałem dodać że ludzie coraz bardziej p**********i.

Gość gość
Za powazny temat jak na to forum.

Gość gość
śluby gejów i lesbijek, adopcje przez nich xxx tak , to koniec swiata , ojejciu, w Holandii, Szwecji, Kanadzie funkcjonują od lat i nic sie nie dzieje xxx emigranci z Maczetami, W UK nawet mają większe prawa niż rodowi Brytyjczycy xxx to akurat prawda, ale sami na to pozwolili, poza tym to kara za historie, UK przeciez ma nadal mase kolonii, dawno temu pod ich rządami była polowa swiata wiec nic dziwnego ze ta biedna polowa sie tam teraz pcha xxx Wycofanie gotówki z obiegu xxx to tez mi sie nie podoba, ale taki jest kolej rzeczy i cena za postęp niestety, nic na to nie poradzisz, za 20, 30 lat juz nikt nie bedzie sie poslugiwał gotówką

Gość gość
Nie dla mnie. Fatalność cywilizacjii istniała od zawsze. Dlatego giną i my też. Normalne.

Gość gość
20, 30 lat juz nikt nie bedzie sie poslugiwał gotówką xx Raczej wcześniej. Jeden kraj cholercia nie pamiętam jaki, już gotówkę wycofuje. Sprzedawcy w sklepach mają prawo odmówić jej przyjęcia.

Gość gość
Autorze masz wygórowane wymagania wobec kobiet! Wymagasz ładnej i mającej coś w głowie a to ideał! Zmniejsz wymagania bo będziesz sam całe życie jak kafe prawiczki

Gość gość
Ja uważam,z e wycofanie gotówki to dobry pomysl. Sama płacę przewaznie karta, a kasa się ciagle rozdrabnia, potem mam pełno drobnych np 5 groszówek i cięzko sie tego pozbyc