Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapanować nad własną emocjonalnością, agresją?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Po moim ojcu odziedziczyłam iście koszmarny charakter. Jestem strasznie wybuchowa, uwielbiam rządzić, mścić się, rywalizować, jestem okropnie emocjonalna. Mój płomienny charakter często doprowadza mnie do furii kiedy czasami przegrywam. Wiadomo, nikt nie jest perfekcyjny, chociaż uciążliwie staram się taka być. Najlepsze jest to, że jestem świadoma swoich zachowań i na prawdę ich żałuje i nie chce być jak mój ojciec. Jak to możliwe, że pracuje nad sobą cały czas, a i tak to wszystko wychodzi? Wkroczyłam w dorosłe życie i wiadomo, ciężkie początki i do tego często nie idze po mojej myśli. Jak to wszystko tonować? Potrafię wybić całą zastawę kiedy egzamin na studiach nie pójdzie, wyżywać się niemiłosiernie na innych i na partnerze.....

Gość gość
Dziwne że z takim charakterem nie dostałaś jeszcze w tyłek od życia.

Gość gość
Owszem i to nie raz :D

Gość gość
I dostaniesz jeszcze nie raz. Nikomu się nie chce użerać z takimi osobami.

Gość gość
Mam tak samo. Tego nie da sie zmienic,moze jedynie nieco stlumic temperament,ale i tak to czasami wychodzi/ Mozesz jedynie nauczyc sie manipulowac ludzmi (do tego tez trzeba opanowania) ja potrafie do tego stopnia ze wszyscy maja mnie za niezwykle spokojna i opanowana osobe, bez zawisci, czuja sie przy mnie bezpiecznie a to pozory