Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KS Sport praca

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś wie jak wygląda praca sprzedawcy sklepie w KS Sport? Jaka płaca, ile godzin dziennie (1/2, 3/4 etatu)? Zastanawiam się nad złozeniem cv ale chciałabym dowiedzieć się czy warto.

Gość gość12312
tylko kierownik ma cały etat

Gość tinol
ja polecam! pracowałam. Ze względu na przeprowadzkę -mąż wojskowy ;-) zrezygnowałam. Wówczas kierowniczka podpowiedziała bym rozważenia propozycję pracy w innym sklepie w Sieci. Kasa może nie szalona ale rynkowa. Pewna. Premie do wyrobienia. Mocne strony -fajne sklepy, ładne, muza, fajny towar, czasem może mało , bo też schodzi ;-) ale mieli fajny zespół. zgraliśmy się. Kierowniczka cisnęła ale sprawiedliwie. Szkoleń nie było, bo wiem że dla niektórych to ważne. Awans -raczej do negocjacji z RKS em po poparciu przez kierownika niż tzw. ścieżki. Kierownik na cały, sprzedawcy też. Umowa o pracę. W LPP -mohito, reserved to sprzedawcy na zleceniu jadą. tu każdy ma umowę i na etat pełen większość.

Gość gość123aaa
to chyba tak u Was było, może to jest zalezne od RKS. Jak ja pracowałam to tylko kierownik miał cały etat, sprzedawcy 3/4. tak naprawde wszystko zalezy od kierownika i od atmosfery. ja sie zwolniłam , gdyz kierownik nie grał w czyste karty .

Gość gość
Moja córka była kierownikiem, otwierała ten sklep, miała propozycje żeby przejść do centrali, otwierać inne sklepy bo taka super ale jak zaszła w ciążę(oczywiście nie od razu, długo pracowała) i urodziła dziecko i pech w czasie urlopu rodzicielskiego akurat kończyła jej się umowa , napisała o przedłużenie bo wiosną chciała wrócić i co ? "Podziękowali" za współpracę, przykre to że jeszcze nie dawno była ponoć taka super kierowniczka a teraz się wypięli na nią ,i weź planuj rodzinę, każą rodzić dzieci a matki potem zostają na lodzie, ech...

Gość gosc

KS SPORT MALBORK

Razem z koleżankami z pracy napisałyśmy donos, skargę o mobbing przez naszą kierowniczkę. Zostało zrobione spotkanie, po którym kierowniczka miała zapanować nad tonem, a my miałyśmy dać jej szansę. Nie minęło 1,5 tygodnia i zwolniona została koleżanka pod pretekstem, że jadła na sklepie, a potem ja.. trochę słuszniej, bo zaspałam, ale dodano mi, że "śmierdzę alkoholem". Czas zmienić perfumy.. pracowałam tam 2 miesiące i w ciągu tych miesięcy przewinęło się sporo ludzi, oraz powinelo. Zwolniło się łącznie ok.6 dziewczyn. Kierowniczka ma kryty tyłek, a traktuje z góry, na bezczelny ton, wymówkę na wszystko itd. Jeśli nie boisz się pracować z kimś kto ma aż tak potężne kompleksy i ego, że mści się jak jest nie po jej myśli to praca dla Ciebie! 😄 Dziękuję za współpracę, gdyby nie kierowniczka byłoby cudownie.