Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooo 3

Czy mial prawo wie obrazic

Polecane posty

Gość ooooooo 3

Maż nie odzywa sie do mnie od wczoraj. Wszedł do mnie na fb i przeczytał,ze piszę z byłym narzeczonym. Oczywiście wielka awantura , teraz ciche dni. Tylko,że były to bardzo kurtuazyjne rozmowy w stylu: Co u Ciebie? Gdzie jedziesz na wakacje? itp. Średnio raz co 2-3 miesiące. Sama również do niego nigdy nie pisałam. On do mnie a ja z czystej kultury już mu odpisałam. Swego czasu rozstaliśmy się z jego winy ale przecież nie będę udawała,że nie istnieje. Czy rzeczywiście tak bardzo mógł się o to obrazić?

Gość tolaola
Skoro naprawdę były to tylko takie rozmowy o niczym, to ja nie widzę problemu. A może obraził się, że mu nie powiedziałaś o tym fakcie, tylko dowiedział się z FB?

Gość ooooooooo 3
Ale o czym miałam mu mówić? Piszę z różnymi osobami, z rodziną, znajomymi. Ten do mnie raz na jakiś czas napisał co u mnie słychać to odpowiadałam,że dobrze, Kurtuazyjnie zapytałam co u niego. I tyle. A ten głupol zazdrosny o nie wiadomo co.

Gość gość
Oczywście, że miał racje! Ciekawe jak ty byś sę czuła jakbys weszła na fb a tam jego rozmowy "o niczym" z byłą! Pewnie byłby trzystronicowy kafeteriany lament jaki to bezczelny cham, że pisze z byłą za twoimi plecami, snułabyś wątki o zdradzie i wyzywała od drani , ale jak ty piszesz z ex to oczywiście nic takiego

Gość oooooo 3
Ha ! Jemu zdarzało się popisać ze swoją była na gg ;) Widziałam raz jak pisał ale po mnie to spłynęło. A on jakieś jazdy robi. Jeśli ktoś do mnie kulturalnie pisze na fb to mu odpisuję.

myślę, że mógł poczuć się urażony, mimo wszystko. Dobrze gość przede mną napisał - postaw się w jego sytuacji, jak Ty byś się czuła, gdyby to on pisał z byłą. Powinnaś mu powiedzieć, rozmowa z byłym narzeczonym to nie to samo co z bratem, siostrą CZY przyjaciółką. Z nim łączyły Cię kiedyś mniej lub bardziej intymne relacje. NIe dziwię mu się. Nie byłaś wobec niego do końca szczera...

Gość gość
Dziwaczna sytuacja. Ciche dni z byle pierdoły. Mam swoją osobistą prywatność . Co do kogo i z kim piszę jest tylko moją sprawą. Małżeństwo małżeństwem, miłość miłością ale mam swoją prywatność i nikomu nic do tego. Mąż to nie tatuś.