Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szlufka

Astrologia profesjonalna, porozmawiajmy

Polecane posty

Gość Szlufka

Czy są tutaj moze osoby, ktore znaja sie na astrologii profesjonalnej? Jedyny kontakt, jaki mam z astrologia, to poprzez rozne blogi, polskie i anglojezyczne, a chcialabym miec kontakt z zywym czlowiekiem, tak by miec mozliwosc dyskusji i weryfikacji swojej wiedzy na ten temat, takze by zaznajomic sie moze z jakąś spolecznoscią astrologiczną. Czy jest mtos chetny pogadac o synastriach, progresjach, tranzytach etc.?

po co przeciez to głupota jak mozna wierzyc ze planety odalone miliony km maja wpływ na człowieka gdyby tak było to by trzeba było wypuscic ludzi z wiezienia bo to nie ich wina ze zabili człowieka lub zgwałcili dziewczyne

Gość gośćdfghjhgfdsdfghjhgf
Jeżeli szukasz miłości dzięki astrologii i numerologii to ten portal jest dla Ciebie. Już teraz możesz znaleźć najlepsze połącznie z inną osobą kierując się astrologią - wystarczy, że zarejestrujesz tutaj swoje konto. Ty decydujesz o wszystkim - czyli jakie dane ze swojego horoskopu natalnego chcesz udostępnić innym. Znajdź miłość, przyjaźń lub powymieniaj doświadczenia z innymi ludzmi. Astro-Dating.net

Gość Szlufka
chciałam się od was czegos dowiedzieć bo poki co to na teście na pytanie o mars napisałam , ze to batonik