Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu polscy faceci boją sie

Polecane posty

Gość gość

Swoich dorastających córek. Ją pamiętam że mój ojciec uciekł przede mną jak byłam w wieku 16 lat. A tak go potrzebowalam.

Gość gość
bo zaczynaja sie im pojawiac mysle erotyczne z corkami w tle.. przerazenie bierze gore i uciekaja

Gość gość
Przecież maja zony :(

Gość prawictwo pospolite 193
a kto powiedział ze uciekają ? Twój ojciec nie jest głosem narodu

Gość gość
Przez to że uciekł zaczęłam postrzegać swoją seksualność jak zło konieczne i coś czego się trzeba wstydzić

Gość prawictwo pospolite 193
do trzego go potrzebowałaś?

Gość gość
Opuścił mnie w najtrudniejszym momencie, jak stawałam się kobieta.

Gość gość
po co ci ojciec do stawania się kobietą? on nic o tym nie wiem. Matka powinna za to.

Gość gość
Nie lubilam matki

Uciekają. Nie wszyscy ale wielu. Ale to nie dlatego, że przestają córki kochać. Same doskonale wiecie, jakie w tym wieku dziewczęta potrafią być okropne, wredne i złośliwe. Jak nieraz, nawet wbrew sobie potraficie staremu dowalić. Ja starałem się nie uciekać ale nie było łatwo. Nie raz i nie dwa miałem wziąć tego swojego kaktusa i chmajtnąć o ścianę. Wraca człowiek z pracy a tu nie dość, że chroniczny foch to jeszcze tekściory aż autentycznie człowiek się gotuje. Podobno u nas to jeszcze była wersja lait. Postawcie się w sytuacji ojca, który raptownie traci swoją kochaną przytulankę a zyskuje zajadłego wroga.Facet gubi się i absolutnie nie wie co robić. Jak podejść i porozmawiać. Pewnie nie jest to jedyny jedyny powód ale myślę, że częsty.No i tak szczerze, która w tym wieku zgreda nie gnoiła? Potem to jednak minęło i tatuś znów ma swoją kochaną córeczkę A do tej mądrej osoby od myśli erotycznych to gdzieś czytałem, że córkom przytrafiają się one częściej ot przykład http://opowiadania-sexxx.blog.onet.pl/2008/03/25/wakacje-z-ojcem/ :P

Gość gość
Córeczkę wystarczy przytulic do piersi i każdy foch mija