Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj znerwicowana dziewczyna mojego kolegi do mnie zadzwoniła

Polecane posty

Gość gość

Wręcz mi groziła że mam przestać się z nim zadawać. Ja zachowałam spokój i tylko odpowiedziałam żeby się napiła jakiejś meliski i nie zachowywała jak histeryczka i odłożyłam telefon. Mam dobrego kolegę z którym często spędzamy czas. Czy to do kina wyskoczymy, czy na wycieczkę rowerową. Ja mam swojego chłopaka, on ma dziewczynę a my się po prostu lubimy. Nie rozumiem o co tej lasce chodzi?!?

Gość gość
pewnie o to, że jej facet liczy na coś więcej z tobą, a ty udajesz, że tego nie widzisz.

Gość gość
nie, nie liczy i doskonale o tym wiem.

Gość gość
no cóż, ja na twoim miejscu ograniczyłabym kontakty. Dla świętego spokoju, ale ty pewnie będziesz dalej w bagnie nurkować. Nie zapomnij butli z tlenem.

Gość gość
autorko to że ty myślisz że twój kolega nie czuje do ciebie coś więcej to nie znaczy że masz rację. Nawet jeśli on mówi ze jesteś tylko kumpelą to są tylko słowa. Mówisz ze czasem jeździcie na rowerach, idziecie do kina. Pewnie też na piwo. I pewnie też rozmawiacie o rożnych, czasem pewnie osobistych rzeczach? A teraz powiedz czy on to wszystko robi ze swoją dziewczyną? a może po takim piwku z tobą już nie ma czasu dla niej? ja osobiście zawsze unikałam tzw przyjaźni damsko-męskich bo w nie absolutnie nie wierzę. I nie znam żadnej - powtarzam żadnej - pary która wcześniej nie zaczynałaby od niby bycia zwykłymi znajomymi. Pamiętaj ze podstawą dobrego związku jest przyjaźń. masz być dla partnera też takim przyjacielem.